Вафельний торт зі згущеним молоком: без випікання за 10 хвилин
Вафельний торт – це бюджетне частування, яке зараз можна тільки придумати. Дешевше, напевно, лише намазати батон олією та посипати цукром. Такий десерт готували господині кілька років тому, коли не було такої різноманітності продуктів, як зараз.
Інгредієнти на вафельний торт зі вареною згущеним молоком:
- вафельні листи – 5 шт;
- варене згущене молоко – 400 гр;
- вершкове масло – 100 гр;
- горіхи (за бажанням) – 100 гр;
- какао-порошок або цукрова пудра (за бажанням) – 2 ст.л
Записуйте, як готується вафельний торт зі згущеним молоком за цією технологією.
Вершкове м’яко розм’якшити, але не розтоплювати, додати його до вареного згущеного молока і перемішати до однорідної консистенції. Якщо використовуєте горіхи, підсмажити їх на сковороді. Кожен вафельний корж змастити “вареною” з олією, щедро посипати горіхами, викласти один на одного. В кінці посипати вафельний торт зі згущеним молоком і маслом какао-порошком або цукровою пудрою. Поставити в холодильник проти ночі, а вранці подавати до столу.
Цікавий факт
Якщо хочете домогтися більш пікантного смаку, можна в крем, яким ви змащуватимете вафельний торт зі згущеним молоком, додати какао-порошок.