Вишукана паста Карбонара не гірша ніж у італійському ресторані!

03 Лютого, 2024

Паста карбонара – це класика італійської кухні, її смак і аромат вирізняються неповторністю та витонченістю. Однак, вишукана паста карбонара, приготована вдома, може бути справжнім шедевром, не уступаючи професіональним італьянцям. Спробуйте цей рецепт, щоб поринути в світ італійського гастрономічного вишуканості прямо у своїй кухні.

Інгредієнти:

  • 400 г спагеті або іншої пасти за вашим вибором
  • 200 г беконна, нарізаного на кубики
  • 3 яйця
  • 1 чашка тертого пармезану
  • 2-3 зубчики часнику, дрібно нарізані
  • Свіжий молотий чорний перець за смаком
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія

Інструкції:

Готуємо пасту: Каструлю з солоною водою довести до кипіння і варити пасту згідно з інструкцією на упаковці.

Підготовка італійської ковбаси: Поки паста готується, підігрійте кілька ложок оливкової олії у великій сковорідці на середньому вогні. Додайте нарізаний бекон та обсмажте, поки він не стане хрустким і золотистим.

Додаємо аромат: Додайте нарізаний часник до бекону та готуйте ще 1-2 хвилини до м’якості, але не дайте йому золотитися.

Створюємо соус: У мисці об’єднайте яйця та тертий пармезан. Збивайте їх до однорідності.

Змішуємо і подаємо: Коли паста готова, залишки води треба вилити. Після чого, додайте варену пасту до сковорідки з беконом та часником, добре перемішайте. Зніміть сковорідку з вогню і повільно додайте суміш з яйця та пармезану, постійно перемішуючи.

Доводимо до ідеалу: Якщо паста здається занадто сухою, додайте трошки води з варіння, щоб створити кремовий соус.

Оформлення: Посоліть та поперчіть за смаком. Подавайте гарячим, притрусіть залишками пармезану та свіжою меленою чорною паприкою.

Спробуйте цей рецепт і відчуйте, як ваша кухня перетвориться в італійський ресторан. Розкажіть своїй сім’ї та друзям про цей неймовірний домашній шедевр, який підкорить їхні серця та смакові рецептори. Buon appetito!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

12 лютого, який сьогодні день, яке церковне свято, чого не можна робити

12 лютого в Україні святкують День науки. Віряни називають цей день Собор Трьох Святителів. Іменини...

Плавець з Кам’янського Микола Котенко став призером міжнародних змагань

Кам’янчанин Микола Котенко завоював дві медалі на великих міжнародних змаганнях з плавання Euromeet, які відбулися...

«Наша відданість її стороні не похитнеться»: звернення іноземних лідерів з нагоди другої річниці Великої війни

У другу річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну, іноземні лідери публікують звернення до українців, у...

На Донеччині зупинилося серце кам’янчанина Дмитра Севрюка

17 грудня, перебуваючи в Краматорську, помер солдат Севрюк Дмитро Юрійович. У захисника не витримало серце....

В новому корпусі Ліцею №20 на Соцмісті триває ремонт

Роботи виконуються згідно з графіком. На даному етапі в навчальних класах та кабінетах фарбуються стіни,...