• UA
  • RU
  • Кабачок в паніровці: простий рецепт від Євгена Клопотенка

    24 Липня, 2023 | Здоров'я Новини |

    Існує безліч способів приготування кабачків, але сьогодні український майстер кулінарії

    – Євген Клопотенко ділиться неперевершеним рецептом апетитної закуски.

    "Приємний хрускіт паніровки і легка кислота лимона обов’язково сподобаються вам і вашим близьким, тому дуже раджу приготувати велику порцію", – запевняє Євген Клопотенко.

    Інгредієнти:

    • 2 шт. Кабачок
    • 70 г Панірувальні сухарі
    • 50 г Сир твердий
    • 1 шт. Яйце (жовток)
    • 70 г Борошно
    • 1 дрібка Сушений кріп
    • 1/2 шт. Лимон (часточка або трохи лимонного соку)
    • 3 ст. л. Олія соняшникова
    • 20 мл Вода

    Приготування:

    Крок 1. Кабачки (2 шт.) помийте і наріжте на стіки – прямокутники, розміром приблизно із вказівний палець.

    Крок 2. Приготуйте паніровку. Просійте в миску 100 г борошна. Умочіть шматочки кабачків спочатку в борошно.

    Крок 3. Візьміть один жовток, додайте до нього приблизно 20 мл води і перемішайте. Потім умочіть кабачки в яйце.

    Крок 4. Натріть на тертці 50 г сиру і змішайте його зі 100 г панірувальних сухарів, умочіть кабачки в сухарі. Зробіть відразу багато заготовок, щоб одночасно викласти їх на пательню.

    Крок 5. Розігрійте пательню з олією (3 ст. л.) і обсмажте кабачки в паніровці по 2 хвилини з кожного боку або до утворення золотистої скоринки. При подачі посипте сушеним кропом (1 дрібка) і полийте соком лимона (½ шт.).

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити