• UA
  • RU
  • Що приготувати на вечір?

    Зараз в інтернеті шириться багато різних рецептів курочки на шпажках. Якщо ви ще не знайшли той самий, то пропонуємо вам приготувати цю страву за рецептом Пави. Впевнені, ви будете у захваті.

     

    Підбираємо продукти

    Для цієї страви підійдуть курина грудка, філе зі стегна або гомілок птиці.

    Інгредієнти:

    • Куряче філе – 2шт.
    • Копчена паприка – 0.5 ч.л.
    • Перець гострий – 1/3 ч.л.
    • Чабрец – 2-3 гілочки
    • Часник – 2 зубчики
    • Апельсин (цедра та сік) – 1шт.
    • Олія – 1 ст.л.
    • Соєвий соус – 3 ст.л.
    • Цукор – 1 ст.л.
    • Вершкове масло – 25г
    • Сіль за смаком

    Як приготувати?

    Тут все дуже просто та швидко. М’ясо нарізаємо на середні шматочки. Додаємо спеції, цедру та сік апельсину, соєвий соус, олію, часник, сіль та цукор. Перемішуємо та маринуємо 30 хвилин.

    Поки мясо маринується, можна відпочити або приготувати овочі, аби доповнити страву.

    Потім нанизуємо шматочки курочки на шпажки та запікаємо у заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці, приблизно 20 – 25 хвилин.

    Далі змащуємо готову страву вершковим маслом, посипаємо зеленню і подаємо до столу.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити