• UA
  • RU
  • У Кам’янському районі триває створення пожежних команд

    29 Березня, 2024

    Створення безпечного простору в територіальних громадах Кам’янського району, зокрема розгалуження мережі пожежних команд в сільській місцевості, є одним з пріоритетних завдань Кам’янської районної військової адміністрації. На цьому наголосив начальник Кам’янської РВА Олег Гапіч.

    Він зазначив, що у Верхівцевській, Лихівській та Божедарівській територіальних громадах місцеві пожежні команди вже діють. Наразі РВА працює над створенням таких у П’ятихатській та Верхньодніпровській міських громадах.

    У Кам’янському районі триває створення мережі пожежних команд

    Для вивчення питання «на місці» Олег Гапіч доручив заступнику начальника райвійськадміністрації Олегу Карнацькому провести з П’ятихатським міським головою Гілалом Ісаєвим робочу зустріч за участю начальника Кам’янського районного управління ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Володимира Яреми. До наради також долучився помічник начальника ДСНС Дніпропетровщини, полковник служби цивільного захисту Едуард Горбачов.

    Обговорили питання створення та утримання місцевої пожежної команди у селі Жовте П’ятихатської громади для захисту територій від пожеж, особливо в період зростання числа займань в екосистемах. За результатами зустрічі визначили першочергові завдання та пріоритетні напрямки для пришвидшення створення пожежної команди.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Ціни здивували, таких пасок ще не було

    В Україні ціни на великодні паски варіюються залежно від магазину, ваги та складу випічки. Перший...

    Триває районний етап спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

    Триває районний етап спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти....

    Правила від А до Я: навчання безпеці з поліцією та дітьми

    Поліцейські разом з Дитячим центром розвитку «Umicity» провели захід, спрямований на навчання дітей правилам дорожнього...

    З виноградом, фісташками та журавлиною: ідеї цікавих рецептів сирних кульок

    Сирні кульки – ідеальний варіант для закуски. Сирні кульки доповнять і святкову вечерю, підійдуть до...

    Якою буде погода на Великдень

    «На Великдень місцями дощі ймовірні на заході та півночі України, на решті території буде без...