Овочева вечеря: стейк з молодої капусти
Всім іноді хочеться легкої вечері з молодих овочів, а найрізноманітніші варіації салатів приїлися. Варто спробувати щось новеньке – наприклад стейк з молодої капусти за рецептом theLime. Приготуємо?
Інгредієнти:
- молода капуста – 1 шт;
- рослинна олія – для змащування форми;
- спеції та сіль – дрібка;
- куряче філе – 2-3 шт;
- печериці – 5-7 шт;
- цибуля – 1 шт;
- вершки 33% – 200 г;
- сир – 100 г.
Покроковий рецепт
- Капусту помити та порізати на стейки не менше 1 см в ширині.
- Викладаємо на деко, заливаємо олією, додаємо сіль та спеції – запікаємо 30 хвилин на 160°С.
- Цибулю нарізати півкільцями, гриби почитисти і нарізати шматочками. Куряче філе також нарізаємо кубиком. Обсмажуємо все разом на скокорідці, заливаємо вершки і тушкуємо до готовності.
- На стейк викладаємо начинку і зверху тертий сир. Ставимо допікатись у духовку на 10 хвилин.
Смачного!