Додайте яскравого смаку у страви: рецепт зеленого часникового соусу

12 Серпня, 2024 |

Цей соус додасть нового смаку як і у ваш ранковий тост з яйцем, так і у вишукану вечерю зі стейком. Універсальний і яскравий зелений часниковий соус готується всього лише 10 хвилин. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • зелений часник – 5-6 стеблинок;
  • орегано – чверть склянки;
  • свіжа петрушка – чверть склянки;
  • цибуля шалот – 1 шт.;
  • яблучний оцет – три чверті склянки;
  • оливкова олія – три чверті склянки;
  • сіль – 1 ч.л.

Покроковий рецепт

  1. Додайте всі продукти в блендер, деякі зелень задалегідь подрібніть, а часник почистьте і поріжте на шматочки. Подрібніть у блендері все разом – і на цьому все!
  2. Замість петрушки можна використовувати кінзу. Такий соус варто зберігати в закритому контейнері у холодильнику. Зберігається у холодильнику він тиждень, а якщо заморозити – то і довше.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити