Хитрий і ледачий спосіб приготування медовику
26 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Улюблена класика – торт медовик. Хоча і в традиційному рецепті випікаються всі коржі окремо, ми знайшли хитрість – як зекономити час і пришвидшити смакування десертом. Приготуємо?
Інгредієнти:
- мед – 9 ст.л;
- яйця – 6 шт.;
- масло вершкове – 300 г;
- сода – 0,5 ч.л;
- розпушувач – 1 ч.л;
- цукор – 400 г;
- борошно – близько 650 г;
- вершки жирні – 1 л;
- згущене молоко – 300 г.
Покроковий рецепт
- Мед прогріти на сковорідці з содою, допоки пінка не осяде. Додати вершкове масло, перемішати і зняти з вогню.
- Цукор, розпушувач та яйця взбити разом за допомогою міксера.
- Поєднуємо дві суміші, перемішуємо до однорідності. Всипати борошно та замісити тісто.
- Виливаємо у форми та випікаємо.
- Всі коржі випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин
- Коржі роділяємо на частини, а для крему замішуємо міксером холодні вершки та згущене молоко до пишності.
- Змащуємо коржи між собою, збоку та зверху торту.
- Торт ставимо в холодильник на кілька годин і можна подавати до столу.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Готуємо класичні трюфельні цукерки вдома з п’яти інгредієнтів
Трюфельні цукерки – улюбленці багатьох ласунів. Вони вкриті какао, тертим шоколадом або кокосовою стружкою, а...
Лівобережжя Кам’янського у вихідний осінній день (фото)
Вже другий тиждень осінь панує у рідному місті. Всі помітили як дерева змінили своє вбрання...
Вишукане поєднання: готуємо сирний пиріг з грушами
Вишуканий пиріг-тарт із класичним поєднанням солодкої соковитої груші і солонуватого сиру підійде як оригінальна закуска...
Вдарив сокирою по голові і підпалив квартиру: у Кривому Розі 16-річний онук вбив власну бабусю
Вранці 9 вересня до служб спасіння надійшло повідомлення про пожежу, палала квартира на 5-му поверсі...
Якою буде погода у Кам’янському 16 вересня
Понеділок 16 вересня буде ясним, лише ввечорі небо затягнеться хмарами. Опади не прогнозуються. Температура повітря...