Кабачковий салат з часником та базиліком
Такий салат доповнить вашу вечерю як і в спеку, так і холодними зимовими вечорами. Робиться 15 хвилин і розрахований на дві порції. Приготуємо?
Інгредієнти:
- кабачки- 700 г;
- базилік свіжий- 2 гілочки;
- часник- 3 зубчики;
- оливкова олія- 3 ст. л.;
- перець червоний пластівцями- 0.5 ч. л.;
- сіль- за смаком;
- перець чорний мелений- за смаком.
Покроковий рецепт
- Кабачки нарізати тоненькими шматочками, схожими за формою на спагетті. Базилік і часник подрібнити.
- На сковороді підігрійте часник і червоний перець кілька секунд до появи аромату.
- Додайте у сковорідку кабачки. Готуйте так 4 хвилини.
- Зніміть з вогню, додайте базилік та спеції, перемішайте все разом.
Смачного!