Готуємо корн-доги зі хрусткою скоринкою по-корейськи

Неймовірно хрустка скоринка, сир, що тягнеться, та ароматна сосиска – ідеальне поєднання. І найприємніше: такий фастфуд легко приготувати вдома.

Складові:

  • 4 сосиски;
  • 200-250 г твердої моцарели;
  • 240 г борошна;
  • ¹⁄₄ ч. ложки солі;
  • 45 г цукру;
  • 1 яйце:
  • 250 мл молока;
  • 200 г панірувальних сухарів
  • 1 л рослинної олії.

Приготування:

Усі сосиски розріжте поперек навпіл. Насадіть їх на довгі та міцні дерев’яні палички приблизно до середини.

Сир розріжте на 8 однакових брусків. За розміром вони мають бути приблизно як половинки сосисок або трохи більшими.

Насадіть моцарелу на палички з сосисками. Верхні кінчики шпажок мають бути закриті сиром.

Просійте борошно у велику миску. Додайте сіль, цукор, яйце та молоко. Ретельно перемішайте все вінчиком.

Перелийте тісто у високий келих. Сухарі висипте в широку миску або тарілку.

Кожну паличку із сосискою та сиром занурте в кляр і поверніть кілька разів, щоб покрити ним повністю. Потім викладіть у сухарі та гарненько присипте ними з усіх боків.

Кляр і сухарі повинні закривати сир повністю щільним шаром, інакше він може витекти.

У сковороді розігрійте олію на вогні вище середнього. Щоб дізнатися, чи готова вона до смаження, покладіть туди трохи кляру: олія має запузиритися і зашипіти навколо нього.

Олії має бути стільки, щоб корн-доги були повністю або практично цілком покриті нею.

Покладіть у сковорідку пару заготовок і обсмажуйте, поки вони не стануть золотисто-коричневими. Періодично перевертайте. Таким же чином приготуйте решту корн-догів.

Раніше ми писалиХрусткі та ніжні круасани: як приготувати улюблену випічку вдома

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити