• UA
  • RU
  • Готуємо корн-доги зі хрусткою скоринкою по-корейськи

    Неймовірно хрустка скоринка, сир, що тягнеться, та ароматна сосиска – ідеальне поєднання. І найприємніше: такий фастфуд легко приготувати вдома.

    Складові:

    • 4 сосиски;
    • 200-250 г твердої моцарели;
    • 240 г борошна;
    • ¹⁄₄ ч. ложки солі;
    • 45 г цукру;
    • 1 яйце:
    • 250 мл молока;
    • 200 г панірувальних сухарів
    • 1 л рослинної олії.

    Приготування:

    Усі сосиски розріжте поперек навпіл. Насадіть їх на довгі та міцні дерев’яні палички приблизно до середини.

    Сир розріжте на 8 однакових брусків. За розміром вони мають бути приблизно як половинки сосисок або трохи більшими.

    Насадіть моцарелу на палички з сосисками. Верхні кінчики шпажок мають бути закриті сиром.

    Просійте борошно у велику миску. Додайте сіль, цукор, яйце та молоко. Ретельно перемішайте все вінчиком.

    Перелийте тісто у високий келих. Сухарі висипте в широку миску або тарілку.

    Кожну паличку із сосискою та сиром занурте в кляр і поверніть кілька разів, щоб покрити ним повністю. Потім викладіть у сухарі та гарненько присипте ними з усіх боків.

    Кляр і сухарі повинні закривати сир повністю щільним шаром, інакше він може витекти.

    У сковороді розігрійте олію на вогні вище середнього. Щоб дізнатися, чи готова вона до смаження, покладіть туди трохи кляру: олія має запузиритися і зашипіти навколо нього.

    Олії має бути стільки, щоб корн-доги були повністю або практично цілком покриті нею.

    Покладіть у сковорідку пару заготовок і обсмажуйте, поки вони не стануть золотисто-коричневими. Періодично перевертайте. Таким же чином приготуйте решту корн-догів.

    Раніше ми писалиХрусткі та ніжні круасани: як приготувати улюблену випічку вдома

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram