П’ятеро "туристів" з Дніпропетровщини намагалися незаконно потрапити в Румунію

П’ятьох порушників, які мали намір поза пунктами пропуску потрапити до Румунії, затримали прикордонні наряди Мукачівського загону. Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Спершу на одному з контрольних постів виявили двох чоловіків з Дніпропетровщини, які прямували у прикордоння автомобілем. Ще троє їхніх земляків планували оминути контрольні пости. Надалі всі п’ятеро разом збиралися долати високогір’я, щоб дістатися Румунії.

П’ятеро
П’ятеро "туристів" з Дніпропетровщини намагалися незаконно потрапити в Румунію / Фото: Держприкордонслужба

При собі чоловіки мали завчасно підготовлені каремати, дощовики, спальні мішки, похідну пічку для приготування їжі та газові балончики до неї, а ще супи швидкого приготування, солодощі та печиво. За словами затриманих, маршрут вони складали самостійно, а готувалися до нього за порадами, знайденими в Інтернеті.

Стосовно затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Правову оцінку діям чоловіків надаватиме суд.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити