У "Дії" запустили рекрутинг до Армії дронів

У "Дії" запустили новий сервіс – рекрутинг до Армії дронів. Як зазначили в Міністерстві цифрової трансформації, долучитися до найефективніших підрозділів безпілотних літальних апаратів можна за кілька кліків – без бюрократії, походів у ТЦК та проходження ВЛК.

"Обирайте в "Дії" військову частину, яка спеціалізується на дронах і показує найкращі результати та напрям роботи. Після подання заяви вас запросять на співбесіду, а після її проходження — укладете контракт.

Серед вакансій — усе, що повʼязано з дронами. Тобто ви можете стати оператором БПЛА — від FPV до розвідувальних пташок — або ж інженером чи членом ремонтної бригади", – запевнили в Мінцифри.

Після подання заяви користувач потрапить тільки в той підрозділ, який обрав. Придатність до служби теж підтверджує самостійно ще на етапі подання заяви, тому проходити ВЛК не потрібно. Рекрутинг у "Дії" може бути корисним і для підрозділів, адже він дає змогу не лише швидко залучати бійців, але й "бронювати" потрібних кандидатів без зайвої бюрократії.

Як скористатись сервісом у "Дії", можна дізнатись на сайті Міністерства цифрової трансформації.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити