У застосунку "Дія" з’являться шість нових послуг

Скоро в застосунку "Дія" стануть доступні шість нових послуг. Про це повідомив віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Команда працює на шаленій швидкості: тільки запустили шлюб онлайн — одразу перейшли до масштабного Нацкешбеку, а кілька днів тому додали в застосунок рекрутинг у топові підрозділи БпЛА.

Майже щотижня запускаємо сервіси в Дії та постійно працюємо над розробкою нових.

Скоро в застосунку зʼявляться ще 6 сервісів, на які ви чекали та про які постійно писали в коментарях" — зазначив він.

  1. Відображення дозволу на зброю. У "Дію" підтягнуться відомості про зброю, дозволи на неї, а також буде можливість замовити витяг з Єдиного реєстру зброї.
  2. еАкциз. Важлива послуга для громадян і держави. Кожен зможе перевірити легальність алкоголю або тютюну через "Дію", а вся інформація про продукцію міститиметься в електронній системі.
  3. Мультишеринг. Українці зможуть відправляти копії одразу декількох документів, зокрема довідок, у кілька кліків.
  4. Сервіси для бізнесу в комплексі е-Підприємець. Йде робота над цифровізацією декларацій та ліцензій для бізнесу. Наприклад, ліцензії на виконання робіт протипожежного призначення.
  5. Повідомлення про проблеми зі зв’язком. На період знеструмлень — надважлива послуга. Можна буде повідомити про відсутність звʼязку, щоб регулятор міг вирішити цю ситуацію.
  6. Дія.Підпис для юридичних осіб. Працюватиме як і звичайний Дія.Підпис, але створить нові можливості для бізнесу, значно спростить і прискорить роботу установ та компаній.

"Частину запустимо вже дуже скоро, щодо решти ще вирішуємо бюрократичні питання", – зауважив Михайло Федоров.

Раніше ми повідомляли:

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити