Рятуємось від літньої спеки: рецепт полуничного сорбету
Домашній полуничний сорбет — це саме те, що потрібно в спекотний літній день. Всього лише 4 інгредієнти і справжній літній настрій точно забезпечений. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 500 г – полуниці;
- 1 шт – лимон;
- 150 г – цукрової пудри;
- 4 гілочки – м’яти для подачі.
Покроковий рецепт
- Помиту полуницю покладіть у блендер разом із цукровою пудрою та соком одного лимона. Подрібніть все в одну масу.
- Ягідне пюре перелийте у бажаний посуд і залиште у морозильній камері на 6-8 годину. Пару разів за весь цей час перемішуйте сорбет вінчиком.
- Десерт готовий і для подачі можна прикрасити м’ятою.
Смачного!