• UA
  • RU
  • The Witcher заговорив українською

    23 Червня, 2022

    Українізація в іграх іде повним ходом, багато доповнень до відомих ігор вже переклали на українську. Не оминула доля українського контенту і відома гра Відьмак. У якому автори модів під ніками d_l4w та RippeR зробили те, на що ми довго чекали від польської компанії CD Projekt, але не дочекалися.

    А наші хлопці – це зробили, переклали гру з польської мови на українську і завантажили в майстерню Steam мод під назвою The Witcher (Enhanced Edition Director’s Cut).

    Починаючи з першої частини гри «Відьмака» загальний об’єм тексту сягає понад 300 тисяч слів. А окрім запису голосу треба ще й протитрувати.

    Окрім цього наші розробники роблять мод, як кажуть «по фану» і роблять його безкоштовно на голій волі та ентузіазмі. Зазвичай усі такі спроби вмирають на самих початках. Окрім цієї.

    Робота велася трохи більше ніж рік, якщо брати активну фазу. І завершувалася вже зі Львівської області та окупованого Херсону. І за це просто величезний уклін хлопцям.

    Про те, як встановити доповнення та дізнатись більше інформації перейдіть на сторінку українізатора до The Witcher в Steam.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTubeFacebookInstagramTelegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    Ідеальне доповнення до борщу: пиріжки зі щавлем і фетою

    Щавель, мабуть, головна перша зелень весни. Так, одразу виникає картинка: зелений борщ зі щавлем та...

    Таємниці неандертальців: вчені відтворили обличчя жінки, яка жила 75 тисяч років тому

    Нещодавно вийшов новий документальний фільм Netflix, у якому відтворено обличчя 75-тисячолітньої жінки-неандертальця, чий сплющений череп...

    Встановлення інвалідності: змінено перелік документів для проходження МСЕК

    Внаслідок війни збільшилася кількість осіб, які потребують встановлення інвалідності, значну частину яких складають військовослужбовці. У...

    Чергова “випадкова” смерть у ТЦК: у Кривому Розі помер 44-річний чоловік

    5 травня у Саксаганському ТЦК помер військовозобов’язаний. Чоловікові було 44 роки. Інформацію підтвердили у Дніпропетровському...

    Секрети найсмачнішої паски: 10 підказок для ідеального смаку

    Найсмачніша паска – домашня. Розповідаємо, що важливо знати, щоб святкова випічка вдалася. Ідеальна паска –...