• UA
  • RU
  • Бургер по-українськи від Євгена Клопотенка

    28 Вересня, 2022 | Новини |

    Бургер – улюблена страва у всі часи! Провідний кулінар країни – Євген Клопотенко поділився рецептом ідеального домашнього бургеру.

    Це надзвичайно простий рецепт бургеру з м’ясною котлетою, хрусткою булкою, цибулею, зеленню для додаткового аромату, а також головним інгредієнтом – буряком, який робить бургер по-справжньому українським.

    Інгредієнти:

    • 1 булочка для бургера
    • 60 г свинячого фаршу
    • 60 г яловичого фаршу
    • 1 скибочка сиру для сандвічів
    • 1 яєчний жовток
    • 1/2 цибулини
    • кілька слайсів буряка
    • сумах до смаку
    • коріандр до смаку
    • перець чилі до смаку
    • 10 г кетчупу
    • бадилля до смаку
    • сіль до смаку

    Приготування:

    Крок 1. Формуємо з фаршу котлети по 120 г, попередньо змішавши два різних види фаршу з приправами. Залишаємо і даємо м’ясу відпочити 15 хвилин.

    Крок 2. Дрібно нарізаємо бадилля, а цибулю кільцями. Ще нарізаємо буряк тонкими слайсами.

    Крок 3. Котлети з фаршу відправляємо на гриль до приготування. Так само відправляємо на гриль запікатися буряк, буквально на 1-2 хвилини.

    Крок 4. Булочки розрізаємо навпіл, обсмажуємо їх на грилі до рум’яної скоринки.

    Крок 5. Збираємо бургер: на низ булочки викладаємо буряк, змащуємо кетчупом, далі викладаємо котлету, цибулю, потім — сир, на нього — стебла бадилля і верхню частину булочки.

    Смачного!

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити