"Мир" запрошує кам’янчан та гостей міста на кращі кінопрем’єри

Комунальний заклад Кам’янської міської ради "Кіноконцертний зал "Мир" пропонує улюбленим глядачам нові зустрічі в сучасному кінозалі.

Дивіться з 1 по 7 червня:

Сімейне пригодницьке фентезі "Русалонька" [3D]

Знайома кожному історія про Аріель, красиву та натхненну молоду русалку, яка прагне пригод. Наймолодша і найзухваліша з доньок короля Тритона, Аріель прагне дізнатись більше про світ над водою. Під час однієї з подорожей на поверхню вона закохується у принца Еріка. Хоча русалкам заборонено спілкуватись із людьми, Аріель має йти за покликом серця. Тож вона укладає угоду зі злою морською відьмою, Урсулою, котра дає Аріель шанс з’ясувати, яке воно, життя на землі. Але це ставить під загрозу її власне життя та батькову корону.

Розклад сеансів: 13:00.

Фентезі "Лицарі зодіаку"

У центрі сюжета Сейя — свавільний підліток з вулиці, який заробляє на життя в боях без правил. У нього лише одна мета: заробити коштів, щоб відшукати викрадену багато років тому сестру. Під час одного з боїв хлопець проявляє у собі містичні надприродні здібності, про які навіть не підозрював. Тепер ставки зростають і хлопцю потрібно прийняти нового себе та пожертвувати усім, щоб зайняти законне місце серед Лицарів Зодіаку.

Розклад сеансів: 19:00.

Пригодницька анімація "Людина-павук: Крізь всесвіт"

Майлз Моралес повертається у новій главі епічної анімаційної пригоди! Цього разу на підлітка з Нью-Йорку чекає несподівана подорож крізь Всесвіт, в якій він об’єднає зусилля з Ґвен Стейсі та новою командою "Павуків", щоб протистояти наймогутнішому лиходію, якого вони коли-небудь зустрічали.

Розклад сеансів: 16:00.

Українське анімаційне фентезі "Мавка. Лісова пісня"

Безмежні українські ліси з давніх-давен приховують безліч таємниць і загадок. Тут, серед столітніх дерев, живуть незвичайні міфічні істоти, а серед них — Мавка, Душа і новообрана Берегиня Лісу. Її головне покликання — захищати Ліс та його головний скарб — Джерело життя — від будь-яких зазіхань людей. Лукаш — звичайний сільський хлопець з рідкісним музикальним талантом, який він повністю вкладає у гру на сопілці. Лукаш мріє все своє життя присвятити музиці. Саме завдяки їй і відбувається неймовірне: Мавка і Лукаш зустрічаються і закохуються одне в одного. Та разом з тим Мавка опиняється перед складним вибором: кохання чи її обов’язок перед Лісом.

Розклад сеансів: 10:00.

Телефон каси кіноконцертного залу "Мир": (067) 360-11-04

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram