Розкішна піца Маргарита – класика італійської кухні
Дивує простотою і неймовірним смаком – улюблена всіма фанатами італійської кухні піца Маргарита. Приготуємо за 30 хвилин!
Інгредієнти:
- 2 скл. – борошна;
- 1 скл – сметани;
- 2 ст.л. – вершкового масла;
- 2 шт -яйця;
- 0,5 ч.л. – солі;
- 1 ст.л. -цукру.
Для начинки:
- томатний соус;
- моцарела;
- томат;
- листя базиліку чи орегано.
Покроковий рецепт
- До просіяного борошна додайте яйця, сметану, цукор, розтоплене масло та сіль.
- Замісіть однорідне тісто і дайте йому відпочити 30 хвилин.
- Наріжте помідори скибками.
- Розкатайте тісто шириною 1 см і розподіліть томатну пасту.
- Викладіть зверху скибки помідору і притрусіть моцарелою.
- Додайте спецій та зелені.
- Випійкайте 10 хвилин при температурі у 200 градусів.
Смачного!