Як приготувати яблучні кекси без грама цукру
Якщо ви слідкуєте за своєю фігурою, але солоденького все ж хочеться, то пропонуємо вашій увазі рецепт ароматних яблучних кексів, до складу якого не потрібно додавати такий шкідливий для фігури цукор. У цю ароматну випічку з цільнозернового борошна можна додати ще й ягоди. У 100 г міститься близько 112 ккал.
Складові:
- 100 г цільнозернового пшеничного борошна;
- 1 ч. ложка розпушувачу;
- 1 щіпка солі;
- ½ ч. ложки меленої кориці;
- 120 мл мигдального молока;
- 1 яйце;
- 1 яблуко.
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 °C. У форми для кексів вставте паперові формочки.
З’єднайте борошно, розпушувач, сіль і корицю. Вмішайте молоко та яйце.
Очистіть яблуко та наріжте на маленькі шматочки. Введіть у тісто.
За бажанням додайте ягоди.
Розподіліть тісто по формочках. Випікайте близько 15 хвилин до золотистого кольору.
Раніше ми писали:
Хрусткі та ніжні круасани: як приготувати улюблену випічку вдома
Як приготувати панкейки без яєць