Як приготувати яблучні кекси без грама цукру

Якщо ви слідкуєте за своєю фігурою, але солоденького все ж хочеться, то пропонуємо вашій увазі рецепт ароматних яблучних кексів, до складу якого не потрібно додавати такий шкідливий для фігури цукор. У цю ароматну випічку з цільнозернового борошна можна додати ще й ягоди. У 100 г міститься близько 112 ккал.

Складові:

  • 100 г цільнозернового пшеничного борошна;
  • 1 ч. ложка розпушувачу;
  • 1 щіпка солі;
  • ½ ч. ложки меленої кориці;
  • 120 мл мигдального молока;
  • 1 яйце;
  • 1 яблуко.

Приготування:

Розігрійте духовку до 200 °C. У форми для кексів вставте паперові формочки.

З’єднайте борошно, розпушувач, сіль і корицю. Вмішайте молоко та яйце.

Очистіть яблуко та наріжте на маленькі шматочки. Введіть у тісто.

За бажанням додайте ягоди.

Розподіліть тісто по формочках. Випікайте близько 15 хвилин до золотистого кольору.

Раніше ми писали:

Хрусткі та ніжні круасани: як приготувати улюблену випічку вдома

Як приготувати панкейки без яєць

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram