Заготовка на зиму: хрін із часничком
Така заготовка виходить дуже гострою. Її можна подавати з м’ясними стравами. Особливо добре вона доповнить холодець.
Складові:
- 650 г кореня хріну;
- 100 г часнику;
- 350 мл води;
- 2 ч. ложки солі;
- 3 ч. ложки цукру.
Приготування:
Очистіть хрін і часник. Крупно порубайте.
Викладіть підготовлені інгредієнти в чашу комбайна або блендера. Подрібнюйте, поступово підливаючи кип’ячену воду. Наприкінці додайте сіль і цукор.
Розкладіть соус по стерилізованих банках. Закрийте кришками. Зберігайте в холодильнику.
Раніше ми писали: Рецепт ароматної аджики з базиліком і кінзою на зиму