15 хвилин і апетитний сніданок готовий: ліниві вареники з екзотичною складовою

14 Червня, 2024 |

Лінивими варениками вже нікого не здивуєш, але можна надати їм незвичайного смаку, додавши екзотичний інгредієнт – кокосову стружку. Смак страви заграє новими барвами. Подавати екзотичні вареники можна зі згущеним молоком, фруктами або ягодами.

Складові:

  • 400 г сиру;
  • 1 яйце;
  • 1-2 ст. ложки цукру;
  • 3 ст. ложки кокосової стружки;
  • 1 щіпка солі;
  • 3-4 ст. ложки манної крупи.

Приготування:

Ретельно перемішайте сир, яйце, цукор, стружку і сіль. Сир краще брати сухий.

Всипте манку і знову перемішайте. Дайте постояти 15 хвилин.

Вологими руками сформуйте з тіста невеликі кульки.

Опустіть у киплячу воду. Коли ліниві вареники спливуть, проваріть їх ще 1-2 хвилини. Виловіть шумівкою.

Насолоджуйтесь!

15 хвилин і апетитний сніданок готовий: ліниві вареники з екзотичною складовою / Фото: з мережі

Раніше ми писали: Ніжні кнедлики з абрикосами для затишного сніданку

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Скільки хлопчиків та дівчаток народилося у Кам’янському за минулий тиждень

Доброго ранку, громадо! На території міста протягом цієї ночі без надзвичайних подій. За минулий тиждень,...

21 липня, який сьогодні день, яке церковне свято, чого не можна робити

21 липня в Україні День металурга. Віряни вшановують пам’ять святого апостола Акили. Іменини святкують Ганна...

У Кам’янському районі в дорожньо-транспортній пригоді загинула мати з сином

Трагедія сталася 18 липня близько 17:30 на автодорозі неподалік с. Дружба. 38-річна водійка автомобіля КІА SPORTAGE...

В середині вересня відкриється Центр соціальної підтримки Захисників і Захисниць та їх родин, який буде створено на базі лівобережного відділення Терцентру

Сьогодні міський голова Андрій Білоусов проконтролював процес виконання ремонтних робіт. В безбар’єрному приміщенні облаштують велику...

Що смачненького приготувати з літніх овочів

Літні овочі – це справжній скарб для кулінарів. Вони не тільки смачні, але й багаті...