+380971399964 kp-mis@ukr.net
Кам'янське

вологість:

тиск:

вітер:

Субота, 3 Грудня 2022 06:12:35

новини на пульсі:

Бургер по-українськи від Євгена Клопотенка

28 Вересня, 2022

Бургер – улюблена страва у всі часи! Провідний кулінар країни – Євген Клопотенко поділився рецептом ідеального домашнього бургеру.

Це надзвичайно простий рецепт бургеру з м’ясною котлетою, хрусткою булкою, цибулею, зеленню для додаткового аромату, а також головним інгредієнтом – буряком, який робить бургер по-справжньому українським.

Інгредієнти:

  • 1 булочка для бургера
  • 60 г свинячого фаршу
  • 60 г яловичого фаршу
  • 1 скибочка сиру для сандвічів
  • 1 яєчний жовток
  • 1/2 цибулини
  • кілька слайсів буряка
  • сумах до смаку
  • коріандр до смаку
  • перець чилі до смаку
  • 10 г кетчупу
  • бадилля до смаку
  • сіль до смаку

Приготування:

Крок 1. Формуємо з фаршу котлети по 120 г, попередньо змішавши два різних види фаршу з приправами. Залишаємо і даємо м’ясу відпочити 15 хвилин.

Крок 2. Дрібно нарізаємо бадилля, а цибулю кільцями. Ще нарізаємо буряк тонкими слайсами.

Крок 3. Котлети з фаршу відправляємо на гриль до приготування. Так само відправляємо на гриль запікатися буряк, буквально на 1-2 хвилини.

Крок 4. Булочки розрізаємо навпіл, обсмажуємо їх на грилі до рум’яної скоринки.

Крок 5. Збираємо бургер: на низ булочки викладаємо буряк, змащуємо кетчупом, далі викладаємо котлету, цибулю, потім — сир, на нього — стебла бадилля і верхню частину булочки.

Смачного!

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram

більше цікавих відео у телепроектах

назад до всіх новин