Час помідорів! Легкий рецепт салату з тофу та томатів
Ідеальне поєднання незвичних інгредієнтів додасть звичному смаку томатів нових відчуттів. Готується неймовірно швидко, без складних кулінарних процесів. Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився своєю версією страви – зі смаженим арахісом та кінзою.
Інгредієнти:
П’ть простих кроків до готування
- Томати добре помити і нарізати на половинки. Якщо використовуєте не чері, а звичайні – ріжте на 4 частини.
- Кінзу помити, відокремити гіркі стеблі і подрібнити.
- Сир нарізати кубіками (1 см). За цим половинку перцю чилі очистити від насіння і мілко порубати.
- Закинути все у салатницю і заправити оливковою олією.
- Зверху присипати смаженим арахісом і додайте сік лимону. Перемішати.
Смачного!