До м’яса, сиру та десертів: універсальний соус з порічки

Цей густий кисло-солодкий соус із терпким ягідним смаком універсальний. Додавайте його до м’ясних страв, вафель, млинців або закусок із сиру – у будь-якому разі вийде чудово.

Складові:

  • 500 г порічки (червона смородина);
  • 180 г меду;
  • 60 мл бальзамічного оцту або лимонного соку.

Приготування:

Смородину очистіть від гілочок і складіть у каструлю. Додайте мед та оцет.

Варіть соус на невеликому вогні 25-30 хвилин, періодично помішуючи і розминаючи ягоди лопаткою.

Коли соус загусне, зніміть його з вогню і подрібніть блендером.

Смачного!

Раніше ми писали: Смакота та й годі: кабачкові човники з апетитною начинкою

 

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити