• UA
  • RU
  • До м’яса, сиру та десертів: універсальний соус з порічки

    Цей густий кисло-солодкий соус із терпким ягідним смаком універсальний. Додавайте його до м’ясних страв, вафель, млинців або закусок із сиру – у будь-якому разі вийде чудово.

    Складові:

    • 500 г порічки (червона смородина);
    • 180 г меду;
    • 60 мл бальзамічного оцту або лимонного соку.

    Приготування:

    Смородину очистіть від гілочок і складіть у каструлю. Додайте мед та оцет.

    Варіть соус на невеликому вогні 25-30 хвилин, періодично помішуючи і розминаючи ягоди лопаткою.

    Коли соус загусне, зніміть його з вогню і подрібніть блендером.

    Смачного!

    Раніше ми писали: Смакота та й годі: кабачкові човники з апетитною начинкою

     

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити