До м’яса, сиру та десертів: універсальний соус з порічки
Цей густий кисло-солодкий соус із терпким ягідним смаком універсальний. Додавайте його до м’ясних страв, вафель, млинців або закусок із сиру – у будь-якому разі вийде чудово.
Складові:
- 500 г порічки (червона смородина);
- 180 г меду;
- 60 мл бальзамічного оцту або лимонного соку.
Приготування:
Смородину очистіть від гілочок і складіть у каструлю. Додайте мед та оцет.
Варіть соус на невеликому вогні 25-30 хвилин, періодично помішуючи і розминаючи ягоди лопаткою.
Коли соус загусне, зніміть його з вогню і подрібніть блендером.
Смачного!
Раніше ми писали: Смакота та й годі: кабачкові човники з апетитною начинкою