• UA
  • RU
  • Смакота та й годі: кабачкові човники з апетитною начинкою

    05 Липня, 2024 |

    У цій страві дуже проста, але неймовірно апетитна начинка. Томатний соус чудово підкреслює смак м’яса, а разом вони ідеально доповнюють овочі.

    Складові:

    • 4-5 кабачків;
    • 2 цибулини;
    • 2-3 зубчики часнику;
    • 3 ст. ложки олії;
    • 500-600 г яловичого фаршу;
    • 200-250 мл маринари або іншого томатного соусу;
    • Італійські трави
    • 1 ч. ложка італійських трав;
    • сіль та перець чорний мелений за смаком;
    • 80-100 г сиру.

    Приготування:

    Кабачки розріжте вздовж на половинки. Ложкою видаліть м’якоть, щоб вийшли човники.

    Цибулю наріжте невеликими шматочками. Часник пропустіть через прес.

    У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. За кілька хвилин обсмажте цибулю до легкої рум’яності. Додайте часник і готуйте ще 20-30 секунд.

    Викладіть у ту саму сковороду фарш. Обсмажуйте все разом ще 3-5 хвилин. Додайте томатний соус, італійські трави, сіль і перець. Тушкуйте 8-10 хвилин. На цьому кроці можна додати подрібнену м’якоть, яку ви видалили з кабачків.

    Викладіть човники на застелене пергаментом деко. Заповніть м’ясною начинкою і посипте тертим сиром.

    Якщо кабачки завалюються, трохи підріжте їх з боку дна. Запікайте човники з кабачків приблизно 20-25 хвилин за температури 180°С.

    Смачного!

    Смакота та й годі: кабачкові човники з апетитною начинкою / Фото: з мережі

    Раніше ми писали:

    Простий рецепт літнього частування: апетитний рулет із кабачків

    Літня свіжість і легкість: салат з кабачками та моцарелою

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити

    У Нікополі рятувальники потрапили під повторний обстріл

    Ввечері, 6 липня, росіяни атакували Нікополь. Через ворожий обстріл зайнявся житловий будинок. Прибувши на місце...

    Камʼянчан запрошують на навчання зі створення об’єктів 3D-графіки

    Центр зайнятості запрошує на навчання за напрямом «Створення об’єктів 3D-графіки» у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти...

    Освіжаючі літні страви: гаспачо

    Літо – час, коли хочеться насолодитися легкими та охолоджуючими стравами. Однією з таких страв є...

    Надзвичайних подій на території міста цієї ночі не зафіксовано

    Доброго ранку, Кам‘янське! За інформацією начальника Дніпропетровської ОВА, вночі оборонці знищили над областю 3 шахеди....

    «Укрзалізниця» встановила рекорд перевезення пасажирів із початку великої війни

    У неділю, 30 червня, «Укрзалізниця» встановила рекорд – 100 000 пасажирів за добу. Як повідомили...