• UA
  • RU
  • До повсякденного столу і до свята: легкий та бюджетний рулетик з кальмара вразить смаком навіть гурманів

    10 Березня, 2024 | Новини |

    Раніше побачити на столах українців страву з додаванням м’яса кальмара було великою рідкістю, як інших морепродуктів загалом. Але час не стоїть на місці, а разом із ним і смакові вподобання українців. Пропонуємо вам легку та швидку закуску, яка суттєво не вплине на бюджет, натомість порадує смаком всю родину або ж навіть гостей.

    Складові:

    • Кальмар – 1 шт;
    • Крабові палички – 4 шт;
    • Сир твердий – 50 г;
    • Петрушка свіжа;
    • Майонез;
    • Часник – 1 зубчик.

    Приготування:

    • Тушку кальмара середнього розміру опустити у підсолену та киплячу на великому вогні воду. Слід пам’ятати – варити м’ясо кальмара не більше 2 хвилин! А потім зняти з вогню та злити воду.
    • Допоки остигає кальмарчик, дрібно порізати крабові палички та петрушку, на крупній терці натерти сир, додавши також натертий або дрібно порізаний зубчик часнику та майонез.
    • Все добре перемішати і готовою сумішшю начинити кальмара. Вже наповненого красеня порізати кільцями, акуратно виклавши на таріль.

    Смачного!

    Раніше ми писалиУкраїнський "Соложеник": покроковий рецепт старовинного пирога

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити