Літо на тарілці: круте поєднання пекінської капусти та кукурудзи
У ці спекотні літні дні хочеться чогось легкого для шлунку і не складного у приготуванні. Знайшли ідеальний для такого бажання рецепт салату з пекінської капусти, потрібно лише бажання і 10 хвилин вільного часу. Цей салат може бути основою для творчості. Додавайте пармезан, печену курку або навіть креветки для різноманіття.
Інгредієнти:
- 1 шт – пекінська капуста;
- 1 банка – консервована кукурудза;
- 2 шт – свіжі огірки;
- за смаком зелень (петрушка, кріп);
- за смаком сіль, перець;
- 2 ст. ложки – оливкова олія.
Покроковий план
- Подрібнити капусту, огірки нарізати кубиками.
- Додаємо до овочів консервовану кукурудзу.
- Нарізати зелень і приправити нею.
- Заправити олією, сіллю та перцем.
Смачного!