• UA
  • RU
  • Смак Франції на вашому столі: готуємо відомі млинці крепс

    Відомі у світі французькі мереживні млинці крепс мало кому не подобається, адже їх тонка структура надає неповторного вишуканого смаку. Як їх готують за автентичним рецептом – читайте далі.

    Інгредієнти:

    • 300 г борошна;
    • 100 г цукру (бажано коричневий);
    • 1 щіпка солі;
    • 300 мл молока;
    • 50 г вершкового масла;
    • 3 яйця;
    • 30 мл світлого пива.

    Покроковий рецепт

    1. Змішайте сухі інгредієнти: борошно, цукор і сіль.
    2. Окремо розбийте яйця, долийте розтоплене вершкове масло.
    3. До сухих продуктів додайте яйцеву суміш і  пиво. Дайте тісту відпочити.
    4. На сковорідку додайте невелику кількість вершкового масла та смажте на середньо-сильному вогні. Перегортати можна чи лопаткою, чи підкиданням, коли з одного боку млинці набудуть золотистого кольору та не будуть приставати.
    5. Готові можна змастити ще вершковим маслом. Також можна подавати з топленим шоколадом, з бананами, збитими вершками чи горіхами.

    Смачного!

    Фото: з мережі.
    Фото: з мережі.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити