Смак Франції на вашому столі: готуємо відомі млинці крепс
03 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Відомі у світі французькі мереживні млинці крепс мало кому не подобається, адже їх тонка структура надає неповторного вишуканого смаку. Як їх готують за автентичним рецептом – читайте далі.
Інгредієнти:
- 300 г борошна;
- 100 г цукру (бажано коричневий);
- 1 щіпка солі;
- 300 мл молока;
- 50 г вершкового масла;
- 3 яйця;
- 30 мл світлого пива.
Покроковий рецепт
- Змішайте сухі інгредієнти: борошно, цукор і сіль.
- Окремо розбийте яйця, долийте розтоплене вершкове масло.
- До сухих продуктів додайте яйцеву суміш і пиво. Дайте тісту відпочити.
- На сковорідку додайте невелику кількість вершкового масла та смажте на середньо-сильному вогні. Перегортати можна чи лопаткою, чи підкиданням, коли з одного боку млинці набудуть золотистого кольору та не будуть приставати.
- Готові можна змастити ще вершковим маслом. Також можна подавати з топленим шоколадом, з бананами, збитими вершками чи горіхами.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Гарячка Західного Нілу – що це за хвороба та як від неї вберегтися
Геморагічна гарячка Західного Нілу – це вірусна хвороба, що найчастіше передається через укуси комарів. Вона...
Хотіла вкоротити віку: у Дніпрі 14-річна вистрибнула з вікна 8 поверху
Сьогодні, 10 вересня, 14-річну дівчинку з численними травмами доставили в лікарню Дніпра, де з’ясувалося, що вона...
Повидло з яблук та кориці до вечірнього чаювання
Тонкий аромат прянощів і солодкість фруктів додадуть до вечірнього чаю нових смаків. Приготуємо? Інгредієнти: очищені...
Кам’янчанка Євгенія на псевдо "Оберіг" отримала нагороду за військову службу
Старший солдат Євгенія на бойове псевдо "Оберіг" нещодавно нагороджена медаллю "За службу державі". Це не...
Ніч у Кам’янському минула спокійно
Про ситуацію в місті станом на ранок 10 вересня повідомив у традиційному зверненні Кам’янський міський...