Смак Франції на вашому столі: готуємо відомі млинці крепс

03 Серпня, 2024 |

Відомі у світі французькі мереживні млинці крепс мало кому не подобається, адже їх тонка структура надає неповторного вишуканого смаку. Як їх готують за автентичним рецептом – читайте далі.

Інгредієнти:

  • 300 г борошна;
  • 100 г цукру (бажано коричневий);
  • 1 щіпка солі;
  • 300 мл молока;
  • 50 г вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • 30 мл світлого пива.

Покроковий рецепт

  1. Змішайте сухі інгредієнти: борошно, цукор і сіль.
  2. Окремо розбийте яйця, долийте розтоплене вершкове масло.
  3. До сухих продуктів додайте яйцеву суміш і  пиво. Дайте тісту відпочити.
  4. На сковорідку додайте невелику кількість вершкового масла та смажте на середньо-сильному вогні. Перегортати можна чи лопаткою, чи підкиданням, коли з одного боку млинці набудуть золотистого кольору та не будуть приставати.
  5. Готові можна змастити ще вершковим маслом. Також можна подавати з топленим шоколадом, з бананами, збитими вершками чи горіхами.

Смачного!

Фото: з мережі.
Фото: з мережі.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе

Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо?...

Вишукане поєднання: готуємо сирний пиріг з грушами

Вишуканий пиріг-тарт із класичним поєднанням солодкої соковитої груші і солонуватого сиру підійде як оригінальна закуска...

Театралізована екскурсія "Верхньою колонією": подорож у минуле Кам’янського

Вечором, 11 вересня, на Соборній площі можна побачити панянок під парасольками, продавців гарячої випічки та...

Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони

Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?...

Лівобережжя Кам’янського у вихідний осінній день (фото)

Вже другий тиждень осінь панує у рідному місті. Всі помітили як дерева змінили своє вбрання...