Смак Франції на вашому столі: готуємо відомі млинці крепс
03 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Відомі у світі французькі мереживні млинці крепс мало кому не подобається, адже їх тонка структура надає неповторного вишуканого смаку. Як їх готують за автентичним рецептом – читайте далі.
Інгредієнти:
- 300 г борошна;
- 100 г цукру (бажано коричневий);
- 1 щіпка солі;
- 300 мл молока;
- 50 г вершкового масла;
- 3 яйця;
- 30 мл світлого пива.
Покроковий рецепт
- Змішайте сухі інгредієнти: борошно, цукор і сіль.
- Окремо розбийте яйця, долийте розтоплене вершкове масло.
- До сухих продуктів додайте яйцеву суміш і пиво. Дайте тісту відпочити.
- На сковорідку додайте невелику кількість вершкового масла та смажте на середньо-сильному вогні. Перегортати можна чи лопаткою, чи підкиданням, коли з одного боку млинці набудуть золотистого кольору та не будуть приставати.
- Готові можна змастити ще вершковим маслом. Також можна подавати з топленим шоколадом, з бананами, збитими вершками чи горіхами.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Ніжний французький ланч: готуємо курячий фрікасе
Справжній французький делікатес – куряче фрікасе у соку з цитрусових, із кардамоном та фенхелем. Приготуємо?...
Вишукане поєднання: готуємо сирний пиріг з грушами
Вишуканий пиріг-тарт із класичним поєднанням солодкої соковитої груші і солонуватого сиру підійде як оригінальна закуска...
Театралізована екскурсія "Верхньою колонією": подорож у минуле Кам’янського
Вечором, 11 вересня, на Соборній площі можна побачити панянок під парасольками, продавців гарячої випічки та...
Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони
Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?...
Лівобережжя Кам’янського у вихідний осінній день (фото)
Вже другий тиждень осінь панує у рідному місті. Всі помітили як дерева змінили своє вбрання...