Смак Франції на вашому столі: готуємо відомі млинці крепс

03 Серпня, 2024 |

Відомі у світі французькі мереживні млинці крепс мало кому не подобається, адже їх тонка структура надає неповторного вишуканого смаку. Як їх готують за автентичним рецептом – читайте далі.

Інгредієнти:

  • 300 г борошна;
  • 100 г цукру (бажано коричневий);
  • 1 щіпка солі;
  • 300 мл молока;
  • 50 г вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • 30 мл світлого пива.

Покроковий рецепт

  1. Змішайте сухі інгредієнти: борошно, цукор і сіль.
  2. Окремо розбийте яйця, долийте розтоплене вершкове масло.
  3. До сухих продуктів додайте яйцеву суміш і  пиво. Дайте тісту відпочити.
  4. На сковорідку додайте невелику кількість вершкового масла та смажте на середньо-сильному вогні. Перегортати можна чи лопаткою, чи підкиданням, коли з одного боку млинці набудуть золотистого кольору та не будуть приставати.
  5. Готові можна змастити ще вершковим маслом. Також можна подавати з топленим шоколадом, з бананами, збитими вершками чи горіхами.

Смачного!

Фото: з мережі.
Фото: з мережі.

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити

Гарячка Західного Нілу – що це за хвороба та як від неї вберегтися

Геморагічна гарячка Західного Нілу – це вірусна хвороба, що найчастіше передається через укуси комарів. Вона...

Хотіла вкоротити віку: у Дніпрі 14-річна вистрибнула з вікна 8 поверху

Сьогодні, 10 вересня, 14-річну дівчинку з численними травмами доставили в лікарню Дніпра, де з’ясувалося, що вона...

Повидло з яблук та кориці до вечірнього чаювання

Тонкий аромат прянощів і солодкість фруктів додадуть до вечірнього чаю нових смаків. Приготуємо? Інгредієнти: очищені...

Кам’янчанка Євгенія на псевдо "Оберіг" отримала нагороду за військову службу

Старший солдат Євгенія на бойове псевдо "Оберіг" нещодавно нагороджена медаллю "За службу державі". Це не...

Ніч у Кам’янському минула спокійно

Про ситуацію в місті станом на ранок 10 вересня повідомив у традиційному зверненні Кам’янський міський...