• UA
  • RU
  • Як правильно готувати розчинну каву, щоб вона не гірчила

    Люди вибирають розчинну каву з різних причин, але найпоширеніша – економія часу. Комусь не подобається смак заварної кави, і як альтернативу вони вибирають розчинну, однак і в неї є свій специфічний присмак.

    Розповідаємо, як покращити смак розчинної кави

    Окріп

    Головна помилка всіх, хто заварює розчинну каву, – окріп. Виявляється, розчинна кава дуже погано реагує на високу температуру води і потребує делікатного заварювання.

    Для того щоб напій вийшов смачним і ароматним, необхідно насипати гранули в чашку, додати до них невелику кількість холодної води і розмішати. А вже потім заливати окропом розчинну каву

    Кориця

    Каву з корицею можна пити не лише по четвергам) Кориця може сильно вплинути на смак кави, тим самим її покращити. А саме, приглушити характерну гіркоту та надати приємного солоду напою.

    Молоко

    Саме молоко допомагає знизити кислотність розчинної кави і значно покращити її смак. Тому краще додавати його, якщо ви не бажаєте отримати дуже міцний напій.

    Сіль

    Додавання солі до кави пом’якшує напій, прибираючи гіркоту, яскравіше розкриваючи чудовий аромат. Сіль збалансує кислинку у каві, а іони солі натрію посилять аромат. Тобто виявляється, що сіль є цілком адекватною заміною цукру та молока, які любителі додають, що пом’якшить гіркоту кави.

    Також до кави можете приготувати кольорові млинці. Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити