ТОП рецептів гарячих бутербродів: перекус за 10 хвилин
Гарячі бутерброди – дуже проста в приготуванні і ситна закуска на кожен день. Начинку для бутербродів можна підбирати на свій розсуд. Готувати їх можна в мікрохвильовій печі, на сковороді або в духовці. Який би спосіб ви не вибрали – обов’язково буде смачно.
Гарячі бутерброди з фаршем
Інгредієнти:
- хліб – 5 скибочок;
- фарш – 150 г;
- яйце – 1 шт.;
- зелена цибуля – 3-4 пера;
- солодкий перець – 0,5 шт;
- соняшникова олія – 2 ст. л
- сіль, перець за смаком.
Приготування:
- У фарш вбити яйце, посолити і поперчити.
- Додати дрібно рубану зелену цибулю і нарізаний солодкий перець.
- Перемішати до однорідності.
- Викласти фарш на скибочки хліба тонким шаром.
- Розігріти соняшникову олію на сковороді про посмажити бутерброди фаршем вниз 4-5 хвилин.
- Подавати в гарячому вигляді.
Гарячі бутерброди з картоплею
Інгредієнти:
- картопля – 3-4 шт.;
- сіль;
- перець;
- хліб;
- олія для смаження.
Приготування:
- Натерти сиру картоплю на тертці і посолити-поперчити за смаком, нарізати хліб або батон не товсто, зверху теж не товстим шаром розкласти рівненько картоплю.
- Стороною, на якій картопля, акуратно викласти на сковороду з розігрітою олією, обсмажити до золотистого кольору. Перевертати і обсмажувати хліб не треба.
- Виходять смачні і швидкі гарячі бутерброди.
Гарячий бутерброд "Ледача піца"
Інгредієнти:
- батон класичний – 1 шт.;
- сир твердий – 250 гр.;
- ковбаса варена – 300 гр.;
- помідори – 2 шт.;
- зелень – будь-яка, за смаком;
- майонез – 4 ст. ложки;
- кетчуп – 4 ст. ложки.
Приготування:
- Батон нарізати на тонкі, приблизно по 1 см, шматочки. Для нарізки м’якого хліба використовуйте електроінструмент із зубчиками, щоб шматочки вийшли рівними і хліб не кришився.
- Твердий сир і варену ковбасу натираємо на крупній тертці.
- Сир і ковбасу змішуємо з майонезом і кетчупом до стану однорідної маси.
- Помідори нарізаємо кружечком.
- Викладаємо отриману масу на нарізані шматочки батона, зверху кладемо по шматочку помідора.
- Укладаємо наші бутерброди на змащене олією деко і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
- Подавати бутерброди у гарячому вигляді, хоча і холодні вони цілком їстівні)). Гарячі бутерброди "Ледача піца" готові.
Бутерброди із сосискою та сиром
Інгредієнти:
- яйце — 1 шт;
- майонез — 1 ст. л;
- томатна паста — 1 ч. л;
- сосиска (або ковбаса, за бажанням) — 1 шт;
- сир — 20 гр;
- батон — 1 шт.
Приготування:
- Яйце, майонез і томатну пасту перемішати.
- Сосиску потрібно нарізати на дрібні шматочки, а сир натерти на тертці.
- Додати зелень та спеції за смаком.
- Цю суміш намазати на скибочки батона (вистачить одного батона) і викласти на деко, змащене олією.
- Тримати в розігрітій духовці п’ять хвилин.
Гарячі бутерброди з сиром і яблуком – у мікрохвильовці
- хліб – 2 шматочки;
- твердий сир – 2-4 слайси;
- яблуко – 2 скибочки.
Приготування
- Покладіть на одну скибочку хліба 1-2 тонких шматочка сиру.
- Зверху – скибочки яблука товщиною близько 0,5 см і накрийте все зверху другою скибочкою хліба.
- Загорніть бутерброд в паперовий рушник і відправте в мікрохвильовку на 15-20 секунд, поки не розплавиться сир.
- Щоб перевірити готовність, розгорніть бутерброд і подивіться, чи розплавився сир. Якщо ні, відправте його в мікрохвильовку ще на 15 секунд.
- Також замість мікрохвильовки, можете зробити сендвічем та обсмажити на сковорідці
Смачного!
А на десерт пропонуємо вам приготувати торт Рафаелло за 20 хвилин.