• UA
  • RU
  • ТОП рецептів гарячих бутербродів: перекус за 10 хвилин

    Гарячі бутерброди – дуже проста в приготуванні і ситна закуска на кожен день. Начинку для бутербродів можна підбирати на свій розсуд. Готувати їх можна в мікрохвильовій печі, на сковороді або в духовці. Який би спосіб ви не вибрали – обов’язково буде смачно.

    Гарячі бутерброди з фаршем

    Інгредієнти:

    • хліб – 5 скибочок;
    • фарш – 150 г;
    • яйце – 1 шт.;
    • зелена цибуля – 3-4 пера;
    • солодкий перець – 0,5 шт;
    • соняшникова олія – 2 ст. л
    • сіль, перець за смаком.

    Приготування:

    • У фарш вбити яйце, посолити і поперчити.
    • Додати дрібно рубану зелену цибулю і нарізаний солодкий перець.
    • Перемішати до однорідності.
    • Викласти фарш на скибочки хліба тонким шаром.
    • Розігріти соняшникову олію на сковороді про посмажити бутерброди фаршем вниз 4-5 хвилин.
    • Подавати в гарячому вигляді.

    Гарячі бутерброди з картоплею

    Інгредієнти:

    • картопля – 3-4 шт.;
    • сіль;
    • перець;
    • хліб;
    • олія для смаження.

    Приготування:

    • Натерти сиру картоплю на тертці і посолити-поперчити за смаком, нарізати хліб або батон не товсто, зверху теж не товстим шаром розкласти рівненько картоплю.
    • Стороною, на якій картопля, акуратно викласти на сковороду з розігрітою олією, обсмажити до золотистого кольору. Перевертати і обсмажувати хліб не треба.
    • Виходять смачні і швидкі гарячі бутерброди.

    Гарячий бутерброд "Ледача піца"

    Інгредієнти:

    • батон класичний – 1 шт.;
    • сир твердий – 250 гр.;
    • ковбаса варена – 300 гр.;
    • помідори – 2 шт.;
    • зелень – будь-яка, за смаком;
    • майонез – 4 ст. ложки;
    • кетчуп – 4 ст. ложки.
    Фото: lifehacker

    Приготування:

    • Батон нарізати на тонкі, приблизно по 1 см, шматочки. Для нарізки м’якого хліба використовуйте електроінструмент із зубчиками, щоб шматочки вийшли рівними і хліб не кришився.
    • Твердий сир і варену ковбасу натираємо на крупній тертці.
    • Сир і ковбасу змішуємо з майонезом і кетчупом до стану однорідної маси.
    • Помідори нарізаємо кружечком.
    • Викладаємо отриману масу на нарізані шматочки батона, зверху кладемо по шматочку помідора.
    • Укладаємо наші бутерброди на змащене олією деко і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
    • Подавати бутерброди у гарячому вигляді, хоча і холодні вони цілком їстівні)). Гарячі бутерброди "Ледача піца" готові.

    Бутерброди із сосискою та сиром

    Інгредієнти:

    • яйце — 1 шт;
    • майонез — 1 ст. л;
    • томатна паста — 1 ч. л;
    • сосиска (або ковбаса, за бажанням) — 1 шт;
    • сир — 20 гр;
    • батон — 1 шт.

    Приготування:

    • Яйце, майонез і томатну пасту перемішати.
    • Сосиску потрібно нарізати на дрібні шматочки, а сир натерти на тертці.
    • Додати зелень та спеції за смаком.
    • Цю суміш намазати на скибочки батона (вистачить одного батона) і викласти на деко, змащене олією.
    • Тримати в розігрітій духовці п’ять хвилин.

    Гарячі бутерброди з сиром і яблуком – у мікрохвильовці

    • хліб – 2 шматочки;
    • твердий сир – 2-4 слайси;
    • яблуко – 2 скибочки.

    Приготування

    • Покладіть на одну скибочку хліба 1-2 тонких шматочка сиру.
    • Зверху – скибочки яблука товщиною близько 0,5 см і накрийте все зверху другою скибочкою хліба.
    • Загорніть бутерброд в паперовий рушник і відправте в мікрохвильовку на 15-20 секунд, поки не розплавиться сир.
    • Щоб перевірити готовність, розгорніть бутерброд і подивіться, чи розплавився сир. Якщо ні, відправте його в мікрохвильовку ще на 15 секунд.
    • Також замість мікрохвильовки, можете зробити сендвічем та обсмажити на сковорідці
    Фото: Depositphotos

    Смачного!

    А на десерт пропонуємо вам приготувати торт Рафаелло за 20 хвилин.

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити