• UA
  • RU
  • Шоколадний брауні з сиром і вишнею: ідеальна випічка для сімейних посиденьок

    Класичний рецепт брауні не містить фруктової або молочної начинки, але українські кондитери знайшли вихід вдало доповнити вже звичний всім смак шоколадного торту. Кислинка вишні і сирний шар надасть оригінального смаку американському десерту.

    Інгредієнти:

    • сир – 350 г;
    • цукор – 200 г;
    • ванільний цукор – 10 г;
    • яйця – 6 шт;
    • вишня – 400 г;
    • масло – 180 г;
    • шоколад чорний – 150 г;
    • борошно – 200 г;
    • розпушувач – 1,5 ч.л.
    Фото: з мережі.
    Фото: з мережі.

    Вершкове масло з шоколадом топимо на водяній бані. Збиваємо 2 яйця і 100 г цукру, до них додаємо охолоджену шоколадну суміш і борошно з розпушувачем.

    Сир перетираємо через сито, додаємо: решту цукру (100 г), 2 яйця, ванільний цукор і перемішуємо.

    У форму викладаємо третину шоколадного тіста, зверху половина сирної маси, далі половина вишень. Повторємо у відповідній послідовності допоки не закінчаться інгредієнти.

    Ставимо у духовку на 180 градусів і випікаємо близько 60 хвилин до повної готовності.

    Даємо охолонути і готово.

    Смачного!

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

    Це може вас зацікавити