Сезонний яблучний смаколик: десерт до вечірнього чаювання
22 Серпня, 2024
| Богуш Дарʼя
Поки яблучний сезон триває, варто не прогавити цей ідеальний момент спробувати яблучні печива. Готуються лише півгодини, а рецепт зрозуміють початківці у випіканні. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 2 шт – яйця;
- 2 шт – яблука;
- 100 г – цукор;
- 100 г – вершкове масло;
- 350 г – борошно;
- 15 г – розпушувач;
- цукрова пудра для подачі.
Покроковий рецепт
- Яйця збиваємо міксером чи блендером близько хвилини, до утворення пишної маси. Всипаємо цукор і продовжуємо взбивати, додаючи масло, розпуувач і поступово борошно.
- Яблука очистити, нарізати кубиками. Перемішуємо з тістом.
- Формуємо печиво. Випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин до золотистого кольору.
- Готове печиво посипаємо цукровою пудрою за бажанням.
Смачного!
Це може вас зацікавити
Через негоду в Європі "Укрзалізниця" обмежує та скасовує міжнародні поїзди
У країнах Центральної Європи продовжує вирувати негода. У зв’язку зі стихією "Укрзалізниця" обмежує та скасовує...
Рецепт незвичайних лінивих вареників
Ліниві вареники без сиру традиційно готують в Італії, де картопля є основним інгредієнтом. Вони є...
Міський голова Андрій Білоусов привітав кам’янчан з Днем міста.
Сьогодні наше рідне місто відзначає 274-й день народження. "У той час, коли наші захисники і...
Якою буде погода у Кам’янському 19 вересня
У четвер 19 вересня ранок буде похмурим, але вже після обіду небо залишатиметься ясним до...
Viola MC: від лайків до дитячих кроків – історія успіху сучасної мами-блогерки
Віолета Михайлова – в мережі відома як Viola MC, блогерка, інфлюенсерка. Має багатотисячну аудиторію. Знімає...