Сезонний яблучний смаколик: десерт до вечірнього чаювання

22 Серпня, 2024 |

Поки яблучний сезон триває, варто не прогавити цей ідеальний момент спробувати яблучні печива. Готуються лише півгодини, а рецепт зрозуміють початківці у випіканні. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 2 шт – яйця;
  • 2 шт – яблука;
  • 100 г – цукор;
  • 100  г – вершкове масло;
  • 350 г – борошно;
  • 15 г – розпушувач;
  • цукрова пудра для подачі.

Покроковий рецепт

  1. Яйця збиваємо міксером чи блендером близько хвилини, до утворення пишної маси. Всипаємо цукор і продовжуємо взбивати, додаючи масло, розпуувач і поступово борошно.
  2. Яблука очистити, нарізати кубиками. Перемішуємо з тістом.
  3. Формуємо печиво. Випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин до золотистого кольору.
  4. Готове печиво посипаємо цукровою пудрою за бажанням.

Смачного!

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити