Оригінальний рецепт шакшуки: як зробити страву ідеальною

10 Вересня, 2024 |

Смачний і незвичний спосіб приготування яєчні – шакшука. Ця ізраїльска страва стане для вас гастрономічним відкриттям! Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 5 штяєць;
  • 4 шттомати;
  • 1 штчервоний перець;
  • 2 зубчикичаснику;
  • 0,5 – цибулини;
  • 3 ст. л. – оливкової олії;
  • за смаком – сіль, перець;
  • 1 ч.л.червоного перцю.

Покроковий рецепт

  1. Цибуля та часник подрібнити, перець нарізати смужками.
  2. У сковорідці на оливковій олії обсмажити цибулю, часник та перець.
  3. Томати нарізати і також додати у сковорідіку. Тушкувати 10 хвилин.
  4. Додати спеції та перемішати. Зверху залити яйцями і готувати допоки білки не стануть густими, а жовтки рідкими.

Смачного!

Раніше ми повідомляли:

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити