Оригінальний рецепт шакшуки: як зробити страву ідеальною
Смачний і незвичний спосіб приготування яєчні – шакшука. Ця ізраїльска страва стане для вас гастрономічним відкриттям! Приготуємо?
Інгредієнти:
- 5 шт – яєць;
- 4 шт – томати;
- 1 шт – червоний перець;
- 2 зубчики – часнику;
- 0,5 – цибулини;
- 3 ст. л. – оливкової олії;
- за смаком – сіль, перець;
- 1 ч.л. – червоного перцю.
Покроковий рецепт
- Цибуля та часник подрібнити, перець нарізати смужками.
- У сковорідці на оливковій олії обсмажити цибулю, часник та перець.
- Томати нарізати і також додати у сковорідіку. Тушкувати 10 хвилин.
- Додати спеції та перемішати. Зверху залити яйцями і готувати допоки білки не стануть густими, а жовтки рідкими.
Смачного!