Азійська гречана локшина з італійським соусом песто

20 Вересня, 2024 |

Японська гречана лошкина соба з італійським базиліковим соусом песто стане новим гастрономічним відкриттям для вашого раціону. Приготуємо?

Інгредієнти для основи:

  • 100 г – локшина соба;
  • за смаком білий кунжут;

Інгредієнти для соусу:

  • 60 г – базилік;
  • 30 г – кедрові горіхи;
  • 1 шт – зубчик часнику;
  • 60 г – олія оливкова для салатів;
  • за смаком сіль та тертий пармезан.

Покроковий рецепт

  1. У блендері перемеліть разом базилік, горіхи та часник. Додайте олію та пармезан (за бажанням) і збийте все разом ще пару разів.
  2. Локшину відваріть у підсоленій воді та злийте зайву воду.
  3. Для подачі викладіть собу, зверху соус песто та присипте кунжутом.

Смачного!

Раніше ми повідомляли:

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити