• UA
  • RU
  • Азійська гречана локшина з італійським соусом песто

    20 Вересня, 2024 | Рецепти |

    Японська гречана лошкина соба з італійським базиліковим соусом песто стане новим гастрономічним відкриттям для вашого раціону. Приготуємо?

    Інгредієнти для основи:

    • 100 г – локшина соба;
    • за смаком білий кунжут;

    Інгредієнти для соусу:

    • 60 г – базилік;
    • 30 г – кедрові горіхи;
    • 1 шт – зубчик часнику;
    • 60 г – олія оливкова для салатів;
    • за смаком сіль та тертий пармезан.

    Покроковий рецепт

    1. У блендері перемеліть разом базилік, горіхи та часник. Додайте олію та пармезан (за бажанням) і збийте все разом ще пару разів.
    2. Локшину відваріть у підсоленій воді та злийте зайву воду.
    3. Для подачі викладіть собу, зверху соус песто та присипте кунжутом.

    Смачного!

    Раніше ми повідомляли:

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram