Азійська гречана локшина з італійським соусом песто
Японська гречана лошкина соба з італійським базиліковим соусом песто стане новим гастрономічним відкриттям для вашого раціону. Приготуємо?
Інгредієнти для основи:
- 100 г – локшина соба;
- за смаком білий кунжут;
Інгредієнти для соусу:
- 60 г – базилік;
- 30 г – кедрові горіхи;
- 1 шт – зубчик часнику;
- 60 г – олія оливкова для салатів;
- за смаком сіль та тертий пармезан.
Покроковий рецепт
- У блендері перемеліть разом базилік, горіхи та часник. Додайте олію та пармезан (за бажанням) і збийте все разом ще пару разів.
- Локшину відваріть у підсоленій воді та злийте зайву воду.
- Для подачі викладіть собу, зверху соус песто та присипте кунжутом.
Смачного!