Азійська гречана локшина з італійським соусом песто
20 Вересня, 2024
| Богуш Дарʼя
Японська гречана лошкина соба з італійським базиліковим соусом песто стане новим гастрономічним відкриттям для вашого раціону. Приготуємо?
Інгредієнти для основи:
- 100 г – локшина соба;
- за смаком білий кунжут;
Інгредієнти для соусу:
- 60 г – базилік;
- 30 г – кедрові горіхи;
- 1 шт – зубчик часнику;
- 60 г – олія оливкова для салатів;
- за смаком сіль та тертий пармезан.
Покроковий рецепт
- У блендері перемеліть разом базилік, горіхи та часник. Додайте олію та пармезан (за бажанням) і збийте все разом ще пару разів.
- Локшину відваріть у підсоленій воді та злийте зайву воду.
- Для подачі викладіть собу, зверху соус песто та присипте кунжутом.
Смачного!
Раніше ми повідомляли:
Це може вас зацікавити
Завершуємо сезон літніх фруктів: слойки зі сливами
Теплий вересень дає змогу ще трішки насолодитись пізніми літніми фруктами – тому час для солодкої...
Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами
Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими...
Трендовий сніданок: авокадо-тост з яйцем та лососем
Популярний і корисний сніданок із зеленим авокадо, яйцем-пашот, лососем та голансдьким соус в одній страві....
Повидло з яблук та кориці до вечірнього чаювання
Тонкий аромат прянощів і солодкість фруктів додадуть до вечірнього чаю нових смаків. Приготуємо? Інгредієнти: очищені...
Фруктово-сирна закуска: сендвіч з малиною та брі
Цікавий сніданок або ж чудове гастрономічна закуска до вашої вечері – це про поєднання малини...