"Оксамитовий" французький соус до м’яса та овочів
09 Вересня, 2024
| Богуш Дарʼя
Один з найпопулярніших у світі французький томатний соус не просто так називають "оксамитовим". В його складі є вершкове масло, яке додає унікальної структури. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 800 г – томати;
- 1 шт – цибуля ріпчаста;
- 40 г – масло вершкове 73%;
- 1 шт – лавровий лист;
- 3 щт – гілочки чебрецю;
- 3 шт – гілочки петрушки;
- 5 г – цукор;
- сіль та чорний перець – за смаком.
Покроковий рецепт
- Помідори треба помити і бланшувати – занурте в кип’яток на 1 хвилину, почистьте від шкірки й дрібно наріжте.
- Чебрець і петрушку помийте та обсушіть, цибулю подрібніть.
- У сковороді розтопити вершкове масло, обсмажити цибулю до м’якості. Додайте помідори гілочки чебрецю і петрушки, лавровий лист, сіль, цукор і перець.
- Перемішайте, та готуйте 10 хвилин на маленькому вогні доки не випарується рідина.
- Потім видаліть зелень, а соус збийте блендером до однорідності.
Смачного!
Раніше ми повідомляли:
Це може вас зацікавити
Лівобережжя Кам’янського у вихідний осінній день (фото)
Вже другий тиждень осінь панує у рідному місті. Всі помітили як дерева змінили своє вбрання...
Рецепт осіннього крем-супу з гарбуза
Осінь – чудова пора, коли хочеться затишку та тепла. І немає кращого способу зігрітися, ніж...
17 вересня день народження відзначає відомий журналіст Кам’янського Леонід Бройтман
Леонід Бройтман — це людина, чиє життя є прикладом багатогранності та відданості своїм захопленням. Будучи...
У Кам’янському тимчасово не діятиме трамвайний маршрут №3 (ОНОВЛЕНО)
Сьогодні, 11 вересня, у зв’язку з плановими ремонтними роботами служби колії комунального підприємства "Транспорт", із...
Як приготувати яблучні кекси без грама цукру
Якщо ви слідкуєте за своєю фігурою, але солоденького все ж хочеться, то пропонуємо вашій увазі...