Запечені рибні стейки з апельсиновою гірчицею

21 Вересня, 2024 |

Сьогодні пропонуємо виділити вільну годину на смачну рибну вечерю. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 1 кг – риби;
  • 150 г – домашнього майонезу;
  • 2 ч. л. – апельсинової гірчиці;
  • сіль (за смаком);
  • 1 ч. л. – цукру;
  • 2 ч. л. – приправа "Для риби";
  • сік половини лимона.

Покроковий рецепт

  1. Рибу помити та очистити. Нарізати на стейки.
  2. Посолити та збризнути лимонним соком рибні шматки.
  3. Замішати майонез з цукром та гірчицею. Залити у маринад рибу та залишити маринуватись 40 хвилин.
  4. Викласти разом з маринадом стейки у форму для запікання.
  5. Запікати при 180ºС 35-40 хвилин до зарум’янювання.
  6. Для гарної подачі можна додати ще шматочки лимону.

Смачного!

Раніше ми повідомляли:

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити