• UA
  • RU
  • Запечені рибні стейки з апельсиновою гірчицею

    21 Вересня, 2024 | Рецепти |

    Сьогодні пропонуємо виділити вільну годину на смачну рибну вечерю. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 1 кг – риби;
    • 150 г – домашнього майонезу;
    • 2 ч. л. – апельсинової гірчиці;
    • сіль (за смаком);
    • 1 ч. л. – цукру;
    • 2 ч. л. – приправа "Для риби";
    • сік половини лимона.

    Покроковий рецепт

    1. Рибу помити та очистити. Нарізати на стейки.
    2. Посолити та збризнути лимонним соком рибні шматки.
    3. Замішати майонез з цукром та гірчицею. Залити у маринад рибу та залишити маринуватись 40 хвилин.
    4. Викласти разом з маринадом стейки у форму для запікання.
    5. Запікати при 180ºС 35-40 хвилин до зарум’янювання.
    6. Для гарної подачі можна додати ще шматочки лимону.

    Смачного!

    Раніше ми повідомляли:

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram