Запечені рибні стейки з апельсиновою гірчицею
21 Вересня, 2024
| Богуш Дарʼя
Сьогодні пропонуємо виділити вільну годину на смачну рибну вечерю. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 1 кг – риби;
- 150 г – домашнього майонезу;
- 2 ч. л. – апельсинової гірчиці;
- сіль (за смаком);
- 1 ч. л. – цукру;
- 2 ч. л. – приправа "Для риби";
- сік половини лимона.
Покроковий рецепт
- Рибу помити та очистити. Нарізати на стейки.
- Посолити та збризнути лимонним соком рибні шматки.
- Замішати майонез з цукром та гірчицею. Залити у маринад рибу та залишити маринуватись 40 хвилин.
- Викласти разом з маринадом стейки у форму для запікання.
- Запікати при 180ºС 35-40 хвилин до зарум’янювання.
- Для гарної подачі можна додати ще шматочки лимону.
Смачного!
Раніше ми повідомляли:
Це може вас зацікавити
Морквяно-гарбузовий кекс: цікаве поєднання корисних овочів
Коли здається, що ви вже випробували всі можливі страви з гарбуза, на горизонті з’являється ще...
Азійська гречана локшина з італійським соусом песто
Японська гречана лошкина соба з італійським базиліковим соусом песто стане новим гастрономічним відкриттям для вашого...
Фруктово-сирна закуска: сендвіч з малиною та брі
Цікавий сніданок або ж чудове гастрономічна закуска до вашої вечері – це про поєднання малини...
Пізнаємо італійську кухню: інжирна мостарда
Пряне і не надто солодке варення з інжиру – класична італійська мостарда або ж "муштарда"....
Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами
Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими...