Запечені рибні стейки з апельсиновою гірчицею
Сьогодні пропонуємо виділити вільну годину на смачну рибну вечерю. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 1 кг – риби;
- 150 г – домашнього майонезу;
- 2 ч. л. – апельсинової гірчиці;
- сіль (за смаком);
- 1 ч. л. – цукру;
- 2 ч. л. – приправа "Для риби";
- сік половини лимона.
Покроковий рецепт
- Рибу помити та очистити. Нарізати на стейки.
- Посолити та збризнути лимонним соком рибні шматки.
- Замішати майонез з цукром та гірчицею. Залити у маринад рибу та залишити маринуватись 40 хвилин.
- Викласти разом з маринадом стейки у форму для запікання.
- Запікати при 180ºС 35-40 хвилин до зарум’янювання.
- Для гарної подачі можна додати ще шматочки лимону.
Смачного!