У Дніпрі відбудеться благодійний показ оскароносного фільму "20 днів у Маріуполі"

25 Вересня, 2024 |

Вже незабаром, 29 вересня місто маріупольці могли б святкувати день міста. З цієї нагоди 26 вересня у Дніпрі проведуть благодійний показ та обговорення фільму Мстислава Чернова "20 днів в Маріуполі". Серед учасників на заході будуть присутні і герої документального фільму:

  • Євген Тузов, волонтер, колишній тренер з вільної боротьби та змішаних єдиноборств. він допомагав з укриттям шести тисячам людей в Маріуполі, зараз Євген живе у Дніпрі і відкрив тут притулок для тих, хто був змушений тікати від війни. Також відвідувачі познайомляться із собакою Міккі, яка зі своїм господарем Євгеном Тузовим пережила окупацію і попереджувала про нальоти авіації, рятуючи людей.
Фото: nashemisto.dp.ua
  • Валентин Косенко, поліцейський, ніс службу в Маріуполі. Саме його ми бачимо на світлині Євгенія Малолєтки після влучання у Маріупольський пологовий будинок, пізніше це фото отримало Пулітцерівську Премію.
Фото: Євген Малолєтка / AP

Де відбудеться показ?

Завітайте 26 вересня о 15:00 до Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія  за адресою бульв. Батальйону Дніпро, 10.

Фото: nashemisto.dp.ua

Раніше ми писали: Як знімали український фільм "20 днів у Маріуполі"

 

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити