• UA
  • RU
  • Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони

    18 Вересня, 2024 | Рецепти |

    Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?

    Інгредієнти:

    • 500 г – борошно вищого ґатунку;
    • 250 мл – молоко;
    • 10 г – сухі дріжджі;
    • 100 г – цукор;
    • 100 г – вершкове масло;
    • 1 шт – яйце;
    • 2 ст.л. – кориця мелена;
    • 200 г – цукрова пудра;
    • 100 г – сир кремовий.

    Покроковий рецепт

    1.  Замішуємо дріжджове тісто з борошна, молока, дріжджів, цукру, яйця та розтопленого масла.
    2. Тісто залишити відпочивати у теплому місці на 1 годину.
    3. Тісто розкачайте у прямокутнку форму, зверху намажте залишками розтопленого масла і посипте сумішшю цукра та кориці.
    4. Закрутіть у рулет та наріжте на шматочки як показано на фото.

    5. Викладіть у форму для випікання та дайте відпочити ще 15 хвилин.

    6. Випікайте в духовці при 180°С протягом 20-25 хвилин.

    7. Для крему: змішайте сир та цукрову пудрі до однорідності.

    8. Готові гарячі булочки намажте зверху кремом.

    Смачного!

    Раніше ми повідомляли:

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram