Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони
18 Вересня, 2024
| Богуш Дарʼя
Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 500 г – борошно вищого ґатунку;
- 250 мл – молоко;
- 10 г – сухі дріжджі;
- 100 г – цукор;
- 100 г – вершкове масло;
- 1 шт – яйце;
- 2 ст.л. – кориця мелена;
- 200 г – цукрова пудра;
- 100 г – сир кремовий.
Покроковий рецепт
- Замішуємо дріжджове тісто з борошна, молока, дріжджів, цукру, яйця та розтопленого масла.
- Тісто залишити відпочивати у теплому місці на 1 годину.
- Тісто розкачайте у прямокутнку форму, зверху намажте залишками розтопленого масла і посипте сумішшю цукра та кориці.
- Закрутіть у рулет та наріжте на шматочки як показано на фото.
5. Викладіть у форму для випікання та дайте відпочити ще 15 хвилин.
6. Випікайте в духовці при 180°С протягом 20-25 хвилин.
7. Для крему: змішайте сир та цукрову пудрі до однорідності.
8. Готові гарячі булочки намажте зверху кремом.
Смачного!
Раніше ми повідомляли:
Це може вас зацікавити
Морквяно-гарбузовий кекс: цікаве поєднання корисних овочів
Коли здається, що ви вже випробували всі можливі страви з гарбуза, на горизонті з’являється ще...
Рецепт незвичайних лінивих вареників
Ліниві вареники без сиру традиційно готують в Італії, де картопля є основним інгредієнтом. Вони є...
Смачний рибний пиріг за 30 хвилини
Заливний рибний пиріг готується всього 30 хвилини – його секрет у супер еластичному тісті, що...
Дитячий смаколик до чаю: домашнє печиво
Всі дітлахи завжди в захваті від домашніх смаколиків – чомусь мамино печиво смакує краще за...
Запашні булочні кошики з беконом, горіхами та овочами
Якщо вам набридла проста яєчня на сніданок щодня, урізноманітніть свій початок дня з цими м’ясо-овочевими...