Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони

18 Вересня, 2024 |

Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?

Інгредієнти:

  • 500 г – борошно вищого ґатунку;
  • 250 мл – молоко;
  • 10 г – сухі дріжджі;
  • 100 г – цукор;
  • 100 г – вершкове масло;
  • 1 шт – яйце;
  • 2 ст.л. – кориця мелена;
  • 200 г – цукрова пудра;
  • 100 г – сир кремовий.

Покроковий рецепт

  1.  Замішуємо дріжджове тісто з борошна, молока, дріжджів, цукру, яйця та розтопленого масла.
  2. Тісто залишити відпочивати у теплому місці на 1 годину.
  3. Тісто розкачайте у прямокутнку форму, зверху намажте залишками розтопленого масла і посипте сумішшю цукра та кориці.
  4. Закрутіть у рулет та наріжте на шматочки як показано на фото.

5. Викладіть у форму для випікання та дайте відпочити ще 15 хвилин.

6. Випікайте в духовці при 180°С протягом 20-25 хвилин.

7. Для крему: змішайте сир та цукрову пудрі до однорідності.

8. Готові гарячі булочки намажте зверху кремом.

Смачного!

Раніше ми повідомляли:

Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram

Це може вас зацікавити