Час для осінньої випічки: запашні булочки сінабони
Ароматні рулетики з корицею та цукром вже зарекомендували себе як невід’ємну частину осіннього затишку. Приготуємо?
Інгредієнти:
- 500 г – борошно вищого ґатунку;
- 250 мл – молоко;
- 10 г – сухі дріжджі;
- 100 г – цукор;
- 100 г – вершкове масло;
- 1 шт – яйце;
- 2 ст.л. – кориця мелена;
- 200 г – цукрова пудра;
- 100 г – сир кремовий.
Покроковий рецепт
- Замішуємо дріжджове тісто з борошна, молока, дріжджів, цукру, яйця та розтопленого масла.
- Тісто залишити відпочивати у теплому місці на 1 годину.
- Тісто розкачайте у прямокутнку форму, зверху намажте залишками розтопленого масла і посипте сумішшю цукра та кориці.
- Закрутіть у рулет та наріжте на шматочки як показано на фото.
5. Викладіть у форму для випікання та дайте відпочити ще 15 хвилин.
6. Випікайте в духовці при 180°С протягом 20-25 хвилин.
7. Для крему: змішайте сир та цукрову пудрі до однорідності.
8. Готові гарячі булочки намажте зверху кремом.
Смачного!