Десерт нашвидкоруч із мандаринок
Фрукти в шоколадній глазурі прикрасять як святковий стіл, чудово підійдуть до келиха шампанського, так і порадують родину у будь-який час.
Складові для мандаринів:
- 300 г мандаринок;
- 200 г гіркого або молочного шоколаду (на власний смак).
Складові для прикраси:
- кокосова стружка, горіхи, цукрова пудра (на власний смак).
Приготування:
Розділіть очищені мандарини на часточки. Шоколад розтопіть у мікрохвильовці або на водяній бані.
Занурте часточки мандарина в шоколад, викладіть на аркуш пергаменту і декоруйте кокосовою стружкою, горіхами або цукровою пудрою – на свій розсуд.
Дайте шоколаду застигнути в морозильній камері протягом декількох хвилин.
Насолоджуйтесь!
Раніше ми писали:
Мандаринова насолода: як приготувати мармелад із улюблених фруктів в домашніх умовах
Як вибрати мандарини: відмінності у сортах