• UA
  • RU
  • Десерт нашвидкоруч із мандаринок

    Фрукти в шоколадній глазурі прикрасять як святковий стіл, чудово підійдуть до келиха шампанського, так і порадують родину у будь-який час.

    Складові для мандаринів:

    • 300 г мандаринок;
    • 200 г гіркого або молочного шоколаду (на власний смак).

    Складові для прикраси:

    • кокосова стружка, горіхи, цукрова пудра (на власний смак).

    Приготування:

    Розділіть очищені мандарини на часточки. Шоколад розтопіть у мікрохвильовці або на водяній бані.

    Занурте часточки мандарина в шоколад, викладіть на аркуш пергаменту і декоруйте кокосовою стружкою, горіхами або цукровою пудрою – на свій розсуд.

    Дайте шоколаду застигнути в морозильній камері протягом декількох хвилин.

    Насолоджуйтесь!

    Раніше ми писали: 

    Мандаринова насолода: як приготувати мармелад із улюблених фруктів в домашніх умовах

    Як вибрати мандарини: відмінності у сортах

     

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram