Легкий весняний салат з креветками, томатами і авокадо

Весна – ідеальний час для легких, яскравих і корисних страв. Свіжі овочі, ніжні креветки та кремовий авокадо створюють неперевершене поєднання смаку та користі. Приготуємо цей салат?
Інгредієнти:
- креветки – 400 г
- авокадо – 1 шт.
- помідори чері – 200 г
- мікс салатів – 100 г
- сік лимона
- олія оливкова – 1 ст. л.
- перець чорний мелений
- сухий часник
- кунжут
- сіль
Покроковий рецепт
- Креветки відварити і підсоленій воді. Очистити і підсмажити з лимонним соком.
- Авокадо нарізати кубиками, посипте сіілю та перцем, сухим часником і також пару крапель лимонного соку.
- Помідори наріжте на половинки, салат промийте і висушіть.
- У салатник викладіть салат, креветки, авокадо, помідори, збризкайте оливковою олією. Перемішайте і готово!
Смачного!