• UA
  • RU
  • Смак Масниці: рецепти для кам’янчан

    Масниця – це час веселощів, теплих зустрічей і, звісно, щедрих частувань! Рум’яні налисники – є символом свята. Та не млинцями єдиними! Смаколиками цього тижня також є вареники з сиром – ніжні та пухкі, вони чудово доповнюють святковий стіл. Давайте дізнаємося, як приготувати їх правильно!

    Смак Масниці: рецепти для кам’янчан / Фото з мережі

    Інгредієнти для вареників

    • Яйця – 1 шт.
    • Вода – 125 мл.
    • Молоко – 125 мл.
    • Сіль – за смаком.
    • Борошно – 5 ст.
    • Сир – 600 г.
    • Цукор 50 г.
    • Ваніль/ванільний цукор/ванілін.

    Приготування:

    1. Збиваємо яйце, додаємо воду та молоко, перемішуємо.
    2. В окрему миску просіваємо борошно, додаємо сіль і поступово вливаємо рідку суміш, замішуючи тісто. Потім накриваємо його харчовою плівкою і залишаємо в холодильнику на 30 хвилин.
    3. Для начинки змішуємо сир, цукор і ваніль. Формуємо вареники, наповнюючи їх сирною масою, та відварюємо в окропі до готовності.

    У кожної господині свій фірмовий рецепт млинців, але якщо все ж хочеться чогось неординарного та нового, то із задоволенням поділимося рецептом шпинатних млинців від Ектора.

    Смак Масниці: рецепти для кам’янчан / Фото з мережі

    Інгредієнти для млинців

    • Яйця – 2 шт.
    • Шпинат – 50 г.
    • Сіль – 2 г.
    • Перець – 1 г.
    • Борошно 30 г.
    • Олія – 30 мл.
    • Молоко – 80 мл.
    • Крем сир – 50 г.
    • Помідор – 40 г.
    • Авокадо – 1 шт.
    • Рукола – 20 г.

    Приготування:

    1. В стакан розбити яйця, додати шпинат, сіль/перець, олію, борошно та молоко. Ретельно перебити до однорідної консистенції.
    2. Смажити млинці на добре розігрітій пательні, по 40 секунд з кожного боку.
    3. Млинець розрізати від середини та поділити умовно на 4 частини. На кожну частину викласти начинку: крем сир + помідор + авокадо + рукола.

    Смачного!

    Раніше ми повідомляли:

    Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube Facebook Instagram Telegram