Простий рецепт літнього частування: апетитний рулет із кабачків
Як можна з банального кабачка зробити незвичайну і святкову страву? Взявши за основу корж із кабачкового тіста і використовуючи різні начинки, ми отримаємо нову страву. До речі, сам кабачок нічим себе не видає і мало хто розуміє, з чого зроблений рулет.
Складові:
- 2 кабачка;
- 4 яйця;
- 1 ч. л. солі;
- дрібка чорного перцю;
- 100 г борошна.
Начинка:
- 200 г м’якого вершкового сиру;
- 1-2 зубчики часнику;
- зелень будь-яка – за смаком;
- 1 огірок;
- 1-2 помідора.
Приготування:
Беремо два кабачки, натираємо на дрібній терці і віджимаємо весь сік. У молодих кабачків шкірку я не чищу.
В отриману масу кладемо чотири яйця. Додаємо спеції за смаком: сіль, чорний перець. Добре перемішуємо до однорідної маси.
Додаємо 100 грамів борошна і добре перемішуємо.
Деко застилаємо папером для випікання, викладаємо тісто і розрівнюємо тонким шаром.
Ставимо випікатись при t 180 ° C в середньому 20-25 хвилин. Точний час випічки залежить від особливостей вашої духовки.
Після приготування корж охолоджуємо. Поки він остигає робимо начинку.
Готуємо начинку: беремо сир вершковий, часник і будь-яку зелень за смаком, подрібнюємо, додаємо до сиру і перемішуємо.
Беремо один огірок, помідор, нарізаємо дуже тонкими шматочками.
На остиглий корж викладаємо і розрівнюємо сирну начинку тонким шаром.
Викладаємо по черзі огірки і помідори.
Готовий рулет загортаємо спочатку в пергаментний папір, щоб вона ввібрала в себе вологу, потім в харчову плівку — для щільної фіксації форми.
Прибираємо рулет в холодильник на 3 – 4 години або можна прибрати його в холодильник на ніч, до ранку він просочиться ще краще.
Після цього дістаємо рулет, ріжемо його на порційні шматочки і подаємо до столу.
Раніше ми писали:
Рецепт легкої літньої закуски: огіркові роли з фетою та авокадо
С виноградом, фисташками и клюквой: идеи интересных рецептов сырных шаров