"Такого ви точно не їли": незвичайний рецепт борщу від відомого кулінара з Кам’янського
Переможець кулінарного шоу "МастерШеф" сьомого сезону Вадим Бжезинський (Пава) поділився рецептом борщу.
"Варіантів приготування борщу дуже багато, не претендуючи на правильну версію, хочу поділитися своїм рецептом, швидким і смачним, без особливої метушні", – зазначив Пава.
Інгредієнти:
- цибуля – 1/2 шт
- морква – 1 шт
- часник – 1 зуб
- лавровий лист – 1 шт
- базилік – 1 гілочка
- печериці – 200-250 г
- заправка (томатна) – 1 уп
- картопля – 2-3 шт
- капуста брокколі – 250 г
- вода питна 1.5 л
- сметана
- копчена паприка – дрібка
- сіль, перець, кріп та зелена цибуля
Приготування:
Готуємо овочевий бульон: моркву та цибулю підпікаємо на сухій сковороді до золотистого кольору. Кладемо у кастрюлю, додаємо базилік, лавровий лист, часник, ніжки печериць. Заливаємо холодною водою і варимо 25 хв. По готовності усі інгредієнти дістаємо з бульйону.
Нарізаємо картоплю і відправляємо у бульон. Додаємо заправку та готуємо 5-10хв.
Печериці нарізаємо навпіл, підсмажуємо на сковороді гриль і як тільки картопля готова додаємо гриби і брокколі.Готуємо ще 5-7 хвилин і смакуємо. Подаємо зі сметаною з додаванням паприки. Прикрашаємо кріпом та зелено цибулею.
Смачного!
Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram