Кабачок або цукіні є низькокалорійним, поживним і смачним овочем, який має низку корисних властивостей, таких як вітаміни, мінерали та антиоксиданти.
Серед основних переваг кабачка – низький вміст калорій. До того ж, кабачок містить вітамін С, який зміцнює імунну систему. Він також містить вітамін А, який допомагає зберегти здорову шкіру.
Багато дієтологів радять частіше вводити у свій раціон харчування цей корисний продукт. Серед них і Софія Рожко, яка є засновницею школи правильного харчування "TheBODY school". Софія поділилася смачним рецептом оладок з цукіні.
Інгредієнти:
- 1 цукіні
- 1 морква
- 2 яйця
- 3 ст л борошна
- 2 ст л пармезану
Інгредієнти для соусу:
- 150 г грецького йогурту
- зелень
- часник
- сіль
Приготування:
Натираємо цукіні та моркву, додаємо яйце, борошно, пармезан.
Викладаємо оладки на пательню (можна додати олію) і смажимо на середньому вогні під кришкою по 3-4 хвилини з кожної сторони.
Робимо соус і подаємо разом.
Долучайтеся, читайте та дивіться новини МІС ТБ на ресурсах: YouTube, Facebook, Instagram, Telegram