• UA
  • RU
  • Рецепти

    Гострий крабовий салат з овочами і квасолею

    Ніжне крабове м’ясо, хрусткі овочі, ситна квасоля та пікантні спеції створюють гармонійний баланс свіжості й...
    23 Лютого, 2025

    Рецепт бананових панкейків від Євгена Клопотенка

    Бананові панкейки – це ідеальний сніданок, який поєднує ніжну текстуру, солодкий аромат і простоту приготування....
    22 Лютого, 2025

    Медове печиво до горнятка улюбленої кави

    Ароматне, ніжне й водночас хрумке медове печиво – ідеальне доповнення до горнятка улюбленої кави. Приготуємо?...
    16 Лютого, 2025

    Оригінальна закуска: баклажани в сметанковому соусі

    Баклажани в сметанковому соусі – це ніжна, ароматна та надзвичайно смачна закуска, яка здивує навіть...
    15 Лютого, 2025

    Картопляники з сиром – хрустка страва української кухні

    Картопляники з сиром – це проста, але водночас смачна страва, яка чудово підійде як гарнір...
    08 Лютого, 2025

    Соковита вечеря з курячими кручениками

    Соковиті, ніжні та апетитні – курячі крученики стануть ідеальним варіантом для сімейної вечері чи святкового...
    08 Лютого, 2025

    Цікава вечеря: ніжні фаршировані печериці

    Фаршировані печериці – це ідеальне поєднання ніжного смаку, апетитного аромату та простої технології приготування. Вони...
    02 Лютого, 2025

    Стейк зі свинини з гарніром зі спаржевої квасолі

    Стейк традиційно асоціюється з яловичиною, проте соковита та ніжна свинина може стати чудовою альтернативою. Цей...
    02 Лютого, 2025

    Бала Баяна: простий бразильский рецепт з кокосом (ВІДЕО)

    Якщо ви любите кокосові десерти, то вам точно сподобається Бала Баяна – ніжні бразильські цукерки,...
    01 Лютого, 2025

    Какао на молоці за рецептом відомого українського кухаря

    Ароматне, ніжне та зігріваюче – какао на молоці давно стало улюбленим напоєм і дітей, і...
    29 Січня, 2025

    Жульєн з куркою і грибами на сковороді

    Жульєн з куркою та грибами — це смачна страва, яку Євген Клопотенко пропонує приготувати на...
    27 Січня, 2025