Рецепти

Готуємо ткемалі зі слив на зиму

Цьогоріч врожай слив радує садоводів. Та з цієї корисної ягоди можна приготувати не тільки десерти,...
31 Серпня, 2024

Літній салат з зеленими овочами та хрустким багетом (ВІДЕО)

Легкий літній салат з огірків, болгарського перцю та приправлений хрусткими шматочками багету стане ідеальним доповненням...
30 Серпня, 2024

Французький салат з тунцем "Нісуаз"

Відомий на весь світ французький салат Нісуаз стане вашим ідеальним ланчем – він складається зі...
30 Серпня, 2024

Цікава інтерпретація традиційної страви: вегетарінаський борщ

Ароматний і смачний борщ може бути і без м’яса – тому цей рецепт традиційної страви...
29 Серпня, 2024

Ароматні запечені перці тушковані у сметані (ВІДЕО)

Смачний варіант для корисної вечері лише з п’яти інгредієнтів. До речі, замість перців можна додати...
28 Серпня, 2024

Солодка нота австрійської кухні: готуємо абрикосові кньодлі

Солодкі австрійські абрикосові кньодлі нагадують ліниві вареники з абрикосами за виключенням декількох нюансів – вони...
28 Серпня, 2024

Святкуємо день українського сала: готуємо зимовий маринад

Сало – один з українських національних продуктів, який є практично на кожному українському столі. Його...
27 Серпня, 2024

Відомий львівський пляцок: готуємо "Скубанець"

У цього пляцка своя особлива назва – "скубанцем" його називають через неймовірну ніжність та м’якість,...
27 Серпня, 2024

Як приготувати корисний напій із кизилу

Вже почався сезон збору кизилу, плоди цієї рослини – справжнє джерело вітамінів. За вмістом вітаміну...
27 Серпня, 2024

Картопля по – сільському: ароматні спогади дитинства

Давно куштували ароматну запечену картоплю по-сільському зі свіжою зеленню та холодною сметаною? Якщо ні, то...
26 Серпня, 2024

Хитрий і ледачий спосіб приготування медовику

Улюблена класика – торт медовик. Хоча і в традиційному рецепті випікаються всі коржі окремо, ми...
26 Серпня, 2024